SCANDAL ÎN STIL ITALIAN. Gest diperat al unui bărbat turbat de gelozie şi alcool

SCANDAL ÎN STIL ITALIAN. Gest diperat al unui bărbat turbat de gelozie şi alcool
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un tecucean în vârstă de 41 de ani şi-a băgat în sperieţi familia făcând un scandal monstru care s-a soldat cu intervenţia în forţă a jandarmilor. Din câte se pare, bărbatul ar fi luat foc la băutură, când i-au reînviat în minte ideile potrivit cărora concubina sa, cu 15 ani mai tânără şi cu care are doi copii mici, l-ar fi înşelat cât timp ar fi fost plecată la muncă în Italia şi Spania.

Degeaba a încercat femeia să îi explice că totul e doar în mintea lui, că tecuceanul a ţinut morţiş ca ea să plece din casă cu copilul pe care îl avea din prima căsătorie şi să îi lase lui în grijă cei doi prunci rezultaţi din relaţia lor.

Pentru a o convinge să plece, a pus mâna pe o rangă, moment în care tânăra şi-a luat copiii şi s-a ascuns în spatele casei. Acolo au găsit-o jandarmii chemaţi pe 112. În acest timp, bărbatul tuna şi fulgera lângă o grămadă de haine ale femeii cărora le dăduse foc în curtea casei.

"Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat în mijlocul străzii un bărbat aflat în stare de ebrietate care ameninţa cu o rangă că va lovi orice persoană se apropie de el. Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, fiind mai apoi predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare", a explicat plt. maj Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Citit 2129 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 03:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.