UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

New York Pub

Dacă a venit luna octombrie, începe şi cel mai mare festival al berii. New York Pub te aşteaptă vineri, 2 octombrie, începând cu ora 23,00, să bei cât mai multă bere, alături de cei mai buni prieteni. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Razz şi MC Mihai Bejan.

Ca în fiecare sâmbătă, DJ Razz vă aşteaptă şi pe 3 octombrie, la petrecerea visătorilor. Intrarea este liberă.

Şi duminică, octombrie, e un prilej bun de a petrece pentru studenţi, în „Campusul studenţesc New York”. Intrarea este liberă.

SummerTime Pub

În SummerTime vă puteţi distra vineri, începând cu ora 20,00, alături de Hippie Band, cu Florin Chiriac - voce şi chitară, Răzvan - tobe şi Dan - bass. Preţul unui bilet este de 5 lei. Tot vineri, începând cu ora 23,30, puteţi dansa pe cea mai bună muzică, mixată de DJ Gabi Ifrim. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, începând cu ora 23,30, este un prilej bun de a asculta muzică şi a prinde răsăritul pe ritm de dans. Intrarea este liberă.

Union Jack

Meniul serilor de vineri e preparat la Union Jack doar cu muzică de calitate, direct din bucătăria CandyBar Official. Începând cu ora 20,00, vă puteţi distra alături de Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tănăsaciuc - chitară bass şi Alex Bucătaru - tobe. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, începând cu ora 20,00, puteţi lua parte la un superconcert, asortat cu bere bună, alături de trupa Over, formată din Victor Udreş - voce şi chitară, Daniel Ioan - bass şi voce, Sorin Gheorghiu - percuţie şi Dragoş Pisaroc - clape şi voce. Intrarea este liberă.

Duminică, începând cu ora 20,00, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ion Badea - vioară, Marcel Iancu - pian şi Marcel Smocov - saxofon şi clarinet. Intrarea este liberă.

Union Jack Studio

În Union Jack Studio, puteţi petrece vineri, începând cu ora 23,00, la evenimentul „B*tch Better Have My Money” alături de DJ Grabriell şi DA Phonc. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, sunteţi invitaţi la „Petrecerea luminilor roşii”. Seara este destinată muzicii Hip Hop şi R&B. Atmosfera va întreţinută de DJ Krave şi DA Phonc. Intrarea este liberă.

Casa Veche

Casa Veche organizează ca, în fiecare weekend, distracţie de toate felurile. Vineri, are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă.

Şi sâmbătă este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, aceştia pot participa la "Clubbing party".

Teatris

Sezonul concertelor la Teatris va fi deschis sâmbătă, de HB Orchestra şi de Horia Brenciu, de la ora 21,00. Organizatorii şi-au propus să organizeze un spectacol susţinut de profesionişti experimentaţi şi de amatori pasionaţi. Biletul costă 180 de lei.

Place Pub

La Place Pub, în luna octombrie, se desfăşoară „Rocktober Fest”, care are ca scop promovarea trupelor de underground. În cadrul festivalului vor concerta vineri, de la ora 22,00, semifinalistul de la Vocea României, Claudiu Rusu, şi Daily News, iar sâmbătă, de la aceeaşi oră, este invitată trupa folk Strada Mare. Preţul biletului este de 15 lei.

Citit 1715 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.