Acces GRATUIT la Grădina Zoologică

Acces GRATUIT la Grădina Zoologică
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Accesul vizitatorilor la Grădina Zoologică va fi gratuit, de Ziua Internaţională a Animalelor, 4 octombrie, se arată într-un anunţ postat pe site-ul Consiliului Judeţului Galaţi.

"Celebrarea Zilei Internaţionale a Animalelor a fost iniţiată în anul 1931, ca o modalitate de a creşte gradul de conştientizare asupra situaţiei speciilor de animale dispărute sau aflate pe cale de dispariţie, din cauza acţiunilor nesăbuite ale omului, dar reprezintă un tribut faţă de necuvântătoare şi faţă de oamenii care iubesc şi respectă animalele. Măcar în această zi, fiecare fiecare trebuie să se gândească la impactul acţiunilor sale directe şi indirecte asupra animalelor şi la suferinţele animalelor cauzate de multe ori de oameni, care ar putea fi limitate sau eliminate complet, cu mai multă grijă şi atenţie din partea semenilor noştri. Copiii, în special, sunt invitaţi să lege noi prietenii şi să interacţioneze cu câteva dintre speciile din cadrul grădinii zoologice, cum ar fi caii, poneii, iepurii şi porumbeii", precizează reprezentanţii Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, în informarea postată pe site-ul Consiliului Judeţului.

Potrivit autorităţilor, programul de vizitare a Grădinii Zoologice a fost modificat de la 1 octombrie, astfel că gălăţenii care îşi doresc să îi calce pragul o pot face, mai nou, între orele 9,00 şi 17,00, de miercuri şi până duminică.

Citit 6300 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.