Galaţiul rămâne sub AVERTIZARE cod galben de VREME REA. Când se va încălzi

Galaţiul rămâne sub AVERTIZARE cod galben de VREME REA. Când se va încălzi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nouăsprezece judeţe din jumătatea de est a ţării rămân, luni, sub avertizare cod galben, fiind anunţate ploi şi vânt puternic în Muntenia, Dobrogea şi Moldova, ninsori în nordul Carpaţilor Orientali şi precipitaţii mixte în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei.

Avertizarea cod galben de ploi, ninsori şi vânt emisă anterior a fost restrânsă de la 35 la 19 judeţe din jumătatea de est a ţării, unde până luni seară va continua să plouă, cantităţile de apă vor depăşi 20-25 de litri pe metru pătrat, iar în sudul şi centrul Moldovei şi în Dobrogea vor ajunge până la 40 de litri pe metru pătrat.

Judeţele care rămân, luni până la ora 18,00, sub avertizare cod galben sunt Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ, Iaşi, Botoşani, Suceava, Maramureş, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Harghita şi Covasna.

Prognoza meteo pentru marţi

Din punct de vedere meteorologic, ziua de marţi va fi la fel de rece şi umedă ca şi cea de luni. Cerul va fi complet acoperit, cu precipitaţii până spre orele serii, slabe canatitativ, în timp ce vântul va sufla moderat, cu o viteză maximă de 20 de kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 8 grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 3 grade Celsius.

Începând de miercuri vremea nu va mai fi chiar atât de rece. Pentru câteva zile vom scăpa de ploaie, iar temperatura va urca până la valori maxime de 15 grade Celsius.

Citit 1837 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.