ORAŞUL RECICLĂRII 2015/ Galaţiul a câştigat premiul de excelenţă

ORAŞUL RECICLĂRII 2015/ Galaţiul a câştigat premiul de excelenţă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Galaţiul a primit ”Premiul de Excelenţă” în cadrul competiţiei naţionale ”Oraşul reciclării”, ajunsă anul acesta la a treia ediţie, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Galaţi. Comunicatul arată că premiul a fost acordat de către Eco-Rom Ambalaje pentru ”pentru implicarea deosebită de care a dat dovadă în creşterea cantităţilor de deşeuri şi ambalaje colectate separat de populaţie”.

”Este un premiu care ne onorează, dar ne şi obligă. Este foarte important să continuăm să dezvoltăm reţeaua publică de colectare selectivă a deşeurilor, dar şi mai important este să conştientizăm populaţia Galaţiului că are datoria faţă de generaţiile viitoare să aibă grijă de mediul înconjurător. Cred că împreună - autorităţi, organizaţii non-guvernamentale, cetăţeni - putem face ca un gest simplu, anume acela de a colecta separat sticla, plasticul, metalul sau hârtia, să se transforme într-un obicei, aşa cum s-a întâmplat în multe dintre oraşele europene, care au deja tradiţie în colectarea selectivă a deşeurilor”, a declarat, potrivit comunicatului, primarul municipiului Galaşi, Marius Stan.

Competiţia şi parcul tematic cu mobilier realizat din materiale reciclabile au fost câştigate, anul acesta, de către staţiunea prahoveană Sinaia. Locul al II-lea în competiţia "Oraşul Reciclării" a fost obţinut de municipiul Mediaş, iar Câmpia Turzii s-a clasat pe locul al III-lea.

Citit 2419 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.