Trei persoane, dintre care una aflată în COMĂ, au ajuns la SPITAL în urma unui ACCIDENT RUTIER

Trei persoane, dintre care una aflată în COMĂ, au ajuns la SPITAL în urma unui ACCIDENT RUTIER
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele fiind în comă, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe DE 581, în apropiere de Tecuci. Incidentul a avut loc după ce un şofer nu a adaptat viteza autoturismului la condiţiile de drum.

"Un bărbat în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism Skoda, dinspre Focşani spre Tecuci, pe DE 581, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Skoda, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, care circula, regulamentar, pe contrasens", ne-a explicat Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Imediat după impact, un alt autoturism, marca BMW, condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, care venea tot dispre Focşani, a intrat în coliziune cu primul autoturism Skoda. "În urma impactului, a rezultat rănirea şoferului în vârstă de 29 de ani, a şoferului de 26 de ani, dar şi a unei pasagere din primul autoturism Skoda, în vârstă de 29 de ani", a adăugat Iulian Matei.

Cei doi şoferi răniţi, cel de 29 de ani fiind în comă, au fost transportaţi la spitalul din Galaţi, femeia rămânând internată la spitalul din Tecuci. Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 2538 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.