UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Union Jack - Seri cu muzică live

Meniul serilor de vineri rămâne preparat doar cu muzică de calitate, direct din bucătăria CandyBar Official. În această vineri, de 16 octombrie, începând cu ora 20,00, vă puteţi destinde ascultându-i pe Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tănăsaciuc - chitară bass şi Alex Bucătaru - tobe. Intrarea este liberă. Duminică, 18 octombrie, tot de la ora 20,00, va veni rândul băieţilor de la „Trio Evergreen” să-i încânte pe cei prezenţi. Trupa este formată din Ioan Badea - vioară, Marcel Iancu - pian şi Marcel Smocov - saxofon/clarinet. Intrarea este liberă.

Union Jack Studio - Petreceri cu Luciano Sultan

Union Jack Studio vă invită vineri, începând cu ora 23,00, la evenimentul „Prohibition Night”. Animatorul Luciano Sultan a pregătit un show extraordinar atât pentru doamne cât şi pentru domni. Organizatorii promit o seară plină de surprize. De muzică se va ocupa DJ Krave ca de obicei.  Sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 23,00, petrecăreţii se pot distra în stil babilonian la petrecerea „Babylonia Show” alături de Luciano Sultan. Dj Krave promite o seară de neuitat cu multă muzică bună. Intrarea este liberă.

New York Pub - Împlineşte trei ani de distracţie

New York Pub împlineşte trei ani de momente de neuitat. Vineri, începând cu ora 23,00, sunteţi aşteptaţi să petreceţi alături de invitatul special Lorand Sax Machine, unul din cei mai buni saxofonişti din ţară. Intrarea este liberă. Sâmbătă, petrecerea continuă la evenimentul „Happy 3nniversary” alături de DJ Cerbu, DJ Razz şi MC Mihai Bejan care promit o seară de neuitat plină de distracţie şi amuzament. Intrarea este liberă.

Daily Pub aniversează 11 ani

Muzica de toamnă şi atmosfera de weekend urcă pe scena de la Daily Pub. Vineri gălăţenii sunt invitaţi la petreceri de club, iar sâmbătă, 17 octombrie, sunt aşteptaţi la concertul aniversar alături de trupa Grimus. În restul serii, muzica va fi asigurată de MC Liviu Stoica. Intrarea este  30 de lei.

Club Infinity - Poveşti cu final fericit

Sâmbătă, de la ora 23,00, în Club Infinity, distracţia alături de prietenii vechi şi noi continuă. Organizatorii petrecerii „The Story of Your Night Life” şi-au propus să scrie câte o poveste cu final fericit în fiecare sâmbătă. Intrarea este gratuită. Relaxarea de weekend continuă şi duminică, la „Student Party”, de la ora 23,00. Invitatul special, care va întreţine atmosfera este MC SO, iar muzica este asigurată de DJ Sabiutza. Organizatorii anunţă că intrarea este gratuită.

Summer TimePub - Dans până la răsărit

Vineri, de la ora 23,30, la Summer Time DJ Fanyo va încinge atmosfera pentru un început de weekend reuşit. Taxa pentru suportul artistului este de 10 lei. Sâmbătă, de la ora 23,30, gazda petrecerii va fi DJ Gabi Ifrim, alături de care publicul se va bucura de un răsărit pe malul Dunării. Intrarea este gratuită.

Casa Veche - Jocuri şi surprize

În zilele de weekend, la Casa Veche, între orele 10,00 - 21,00, zeci de jocuri stau la dispoziţia publicului: darts, remy, catan, reţeaua energetică, monopoly, roata norocului şi dixit. După ora 21,00, vineri, sâmbătă şi duminică începe noaptea surprizelor. Intrarea este gratuită, iar preţurile pentru o cafea, un suc şi un desert sunt, evident, studenţeşti.

Place Pub - Rock cu White Walls

Rocktober Fest, evenimentul care a debutat la începutul lunii octombrie, încă nu a luat sfârşit. Vineri, de la ora 22,00, organizatorii au pregătit un concert cu trupa de rock progresiv, White Walls, din Constanţa. Aceasta a împărţit scena cu trupe de renume internaţional precum Deftones şi Blind Guardian, iar acum, va petrece o seară perfectă alături de publicul gălăţean. Sâmbătă, de la ora 21,00, în cadrul festivalului va evolua trupa Black Sun Hysteria. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru fiecare concert şi poate fi procurat chiar în ziua evenimentului.

Club S revine cu seri memorabile

Club S revine cu idei noi. După mult timp, duminică, începând cu ora 23,00, va fi muzică bună asigurată de DJ Ciprian Albu, iar atmosfera şi starea de bine vor fi întreţinute de cunoscutul MC Mihai Bejan. Organizatorii promit o seară plină de surprize. Intrarea este liberă.

La Teatris, concert live

La cererea publicului gălăţean, trupa Provincialii revine vineri, la Galaţi. De la ora 21,00, în incinta restaurantului Teatris, veţi putea să vă delectaţi la un extraordinar concert live, cu piese mai noi şi mai vechi ale artiştilor. Preţul biletului este de 80 de lei.

Citit 2823 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.