O săptămână la mare, cu „Viaţa liberă”!

O săptămână la mare, cu „Viaţa liberă”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doamna Anastasia Roşu şi fiica dumneaei pleacă la mare * Au citit ziarul, au completat taloanele şi au câştigat * Asta trebuie să faceţi şi dumneavoastră, în iulie şi august * Concursul continuă! *

Veselă şi relaxată, câştigătoarea noastră din luna iunie, doamna Anastasia Roşu, din Galaţi, a venit ieri, 26 iunie, să-şi ridice premiul care o va duce, săptămâna viitoare, pe litoral, la Mamaia. Pleacă împreună cu fiica ei şi amândouă se vor bucura, sperăm, şi de vreme bună, asta nemaifiind însă responsabilitatea echipei „Vieţii libere”.

Cazate la Hotel Aurora timp de şase nopţi şi având fiecare asigurate bonuri valorice pentru masă de 40 de lei pe zi, doamna şi domnişoara Roşu se vor întoarce de la Mamaia, suntem siguri, mai odihnite, mai bronzate şi mulţumite că au citit „Viaţa liberă”.

În vârstă de 57 de ani, Anastasia Roşu nu este numai o cititoare fidelă a ziarului, ci şi o participantă de temut la concursurile noastre. Nu lipseşte de la nicio tragere la sorţi, iar acum şansa i-a surâs. O aşteptăm, la întoarcere, să ne împărtăşească impresii din vacanţă. Până una alta, îi urăm distracţie plăcută alături de fiica sa!

În iulie şi august e rândul altor gălăţeni să-şi încerce norocul, fiindcă urmează încă două ediţii ale concursului de vară al „Vieţii libere” – „Te trimitem la mare!”. Nu pierdeţi „Viaţa liberă”!

Citit 2790 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.