Străzi interzise pentru camioanele grele

Străzi interzise pentru camioanele grele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Străzile Brăilei, Domnească, Faleza Inferioară şi Superioară, Nicolae Bălcescu şi Mihai Bravu - interzise maşinilor mai grele de 3,5 tone *

Aleşii locali au votat joi seara un regulament cu privire la circulaţia autovehiculelor şi utilajelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în municipiul Galaţi. Circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Galaţi, cât şi pe arterele de legătură  cu judeţul Tulcea (Trecere Bac) şi Vama Giurgiulesti se realizează fără restricţie pe două trasee:

- Primul traseu: Trecere Bac, Intersecţia bdul Falezei – strada Săvineşti (casa de apă), strada Stadionului, bdul Oţelarilor, bdul Galaţi, bdul Dunărea, Drumul de Centură.

- Al doilea traseu: Calea Prutului, Drumul de Centură est, strada Tunelului, strada Ştefan cel Mare, bdul George Coşbuc, Drumul de Centură.

Este interzisă circulaţia autovehiculelor şi utilajelor cu masa mai mare de 3,5 tone pe străzile Brăilei, Domnească, Faleza Inferioară şi Superioară, Nicolae Bălcescu şi Mihai Bravu.

În zona restricţionată accesul şi circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone sunt premise numai pe baza permisului de liberă trecere valabil, altfel amenda este de între 350 şi 500 de lei. 

Staţionarea voluntară a vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Galaţi se sancţionează cu amendă de la 1.000 de lei la 2.500.

Permisul de Liberă Trecere se eliberează de către Primăria Municipiului Galaţi în vederea permiterii circulaţiei autovehiculelor şi utilajelor cu masa mai mare de 3,5 tone pe străzile cu restricţii.

Circulaţia pe Faleza Inferioară

Aleşii au decis că accesul autovehiculelor societăţilor cu punct de lucru pe Faleza Inferioară este permis în intervalul luni – vineri 800- 1400, sâmbătă, duminică şi în sărbătorile legale 800- 1200, pe durată nedeterminată, iar luni – vineri 1400 - 800 şi sâmbătă, duminică şi în sărbătorile legale 1200 - 800 doar pentru un interval de 15 minute.

Accesul autovehiculelor societăţilor care deservesc agenţii economici care au puncte de lucru pe Faleza Inferioară se va face doar luni – vineri 800- 1400 şi sâmbătă, duminică şi în sărbătorile legale 800- 1200 pe durată nedeterminată.

Pentru maşinile care transportă torturi, formaţii muzicale cu instrumente, accesul este permis pe baza actului de identitate şi se poate face doar pentru un interval de 15 minute.

Citit 1012 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.