TRAFICUL din punctul nodal DRAJNA va fi în continuare INFERNAL!

TRAFICUL din punctul nodal DRAJNA va fi în continuare INFERNAL!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţenii care sunt obligaţi să circule prin punctul nodal Drajna şi s-au săturat de traficul infernal din acea zonă, care generează minute bune de staţionare şi aşteptare, trebuie să ştie că problemele nu vor fi rezolvate prea curând.

Aşa cum v-am mai informat, în luna septembrie, deputatul Victor Paul Dobre, copreşedintele PNL Galaţi, a sesizat Ministerul Transporturilor şi a solicitat conducerii de la acea vreme să dispună măsuri pentru ca traficul rutier în punctul nodal Drajna Nouă să se desfăşoare în condiţii normale, iar şoferii să nu mai fie nevoiţi să piardă timp din cauza perturbărilor grave de circulaţie. Din păcate însă, într-un răspuns formulat în scris, reprezentanţii ministerului de resort au afirmat că „obiectivul menţionat” nu se află pe lista investiţiilor aprobate pentru acest an.

„La data prezentei, obiectivul menţionat nu face parte din lista de obiective aprobate a fi finanţate în anul 2015, însă vom analiza posibilităţile de soluţionare a problemelor de trafic din punctul nodal Drajna Nouă, după rectificarea bugetului de stat”, a transmis conducerea Ministerului Transporturilor.

Citit 2369 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 23:20

5 comentarii

 • postat de zola
  Duminică, 15 Noiembrie 2015 21:59
  5.13.228.***
  Dna Corina Dobre, va rog sa fiti mai atenta deoarece acest articol copy-paste este identic cu cel publicat tot de dvs. in urma cu aprox. 3 luni, ambele scrise cu mari imprecizii. In jurnalismul profesionist din prezent, nu sunt permise aceste greseli. Una din concluziiile ce se pot trage de aici este ca articolul e publicat la comanda politrucului VPD...Intr-adevar ideea de a se construi un pod rutier peste cele doua linii ferate(asa am dedus logic din articol), este una buna, dar nu venita din partea unui politician despre care stie toata lumea ca de 10 ani incoace nu a facut absolut nimic pentru orasul nostru care mai mult sau mai putin i-a acordat votul de incredere. Daca tot asteapta toata lumea la acele bariere, de ce nu ar putea astepta si un politician!?
  0
  2
  Raportează
 • postat de Podaru
  Duminică, 15 Noiembrie 2015 00:10
  5.13.191.***
  Vai ce chestie! Toti se asteptau ca problema sa fie rezolvata in termen de 30 de zile de la solicitarea lui VP Dobre.
  1
  6
  Raportează
 • postat de Ioana
  Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 12:02
  109.166.128.***
  Sunt impresionata pana la lacrimi de implicarea lui Dobre in problemele de infrastructura din alte judete!
  0
  14
  Raportează
 • postat de gogu
  Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 11:20
  5.14.58.***
  decat sa faca poduri si tuneluri catre nicaieri nu mai bine puneau banii la comun Braila si Galati si se legau de A2 macar printr-un drum de 4 benzi? Ca la standardul de cost pentru campie al unei autostrazi 100 de km nici nu ar costa prea mult. Eventual veneau de-a lungul dunarii pana la Giurgeni si de acolo mergeau catre drajna. Si voila 2 dintr-o lovitura si acces la portul Constanta super scurt pe la Harsova si autostrada pana la Bucuresti.
  0
  13
  Raportează
 • postat de x
  Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 10:02
  78.96.0.***
  O rog pe autoarea Corina Dobre sa fie mai explicita in acest articol; eventual si in urmatoarele.
  Plecand de la imaginea atasata si continuand cu continutul articolului (neclar), autoarea ne lasa cumva sa intelegem ca "problema" se refera la intersectia cu A2.
  Asa o fi?
  Sau, dupa cum stiu eu unde sunt necazurile, e vorba de intersectia cu calea ferata?
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.