TRAFICUL din punctul nodal DRAJNA va fi în continuare INFERNAL!

TRAFICUL din punctul nodal DRAJNA va fi în continuare INFERNAL!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţenii care sunt obligaţi să circule prin punctul nodal Drajna şi s-au săturat de traficul infernal din acea zonă, care generează minute bune de staţionare şi aşteptare, trebuie să ştie că problemele nu vor fi rezolvate prea curând.

Aşa cum v-am mai informat, în luna septembrie, deputatul Victor Paul Dobre, copreşedintele PNL Galaţi, a sesizat Ministerul Transporturilor şi a solicitat conducerii de la acea vreme să dispună măsuri pentru ca traficul rutier în punctul nodal Drajna Nouă să se desfăşoare în condiţii normale, iar şoferii să nu mai fie nevoiţi să piardă timp din cauza perturbărilor grave de circulaţie. Din păcate însă, într-un răspuns formulat în scris, reprezentanţii ministerului de resort au afirmat că „obiectivul menţionat” nu se află pe lista investiţiilor aprobate pentru acest an.

„La data prezentei, obiectivul menţionat nu face parte din lista de obiective aprobate a fi finanţate în anul 2015, însă vom analiza posibilităţile de soluţionare a problemelor de trafic din punctul nodal Drajna Nouă, după rectificarea bugetului de stat”, a transmis conducerea Ministerului Transporturilor.

Citit 2493 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.