IARNA îşi intră în drepturi. NINGE în mai multe zone din ţară. Cum va fi VREMEA la Galaţi
Foto: Initio

IARNA îşi intră în drepturi. NINGE în mai multe zone din ţară. Cum va fi VREMEA la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Dacă plănuiţi să plecaţi în vacanţă într-unul dintre judeţele, Braşov, Covasna, Sibiu sau Harghita vă sfătuim să vă echipaţi corespunzător anotimpului de iarnă, întrucât ninsoarea a pus stăpânire pe toate aceste zone.

Ninge şi la altitudini mai mari de 1.000 de metri, în Carpaţii Meridionali, dar şi în Bazinul Ciucului şi Bazinul Odorhei.

În judeţul Braşov, stratul de zăpadă proaspăt depus variază între cinci centimetri la Predeal şi 14 centimetri la Fundata, în judeţul Sibiu, la Bâlea Lac, s-au depus opt centimetri de zăpadă, iar pe Vârful Lăcăuţi, în judeţul Covasna, stratul de zăpadă măsoară şase centimetri. Şi la Roşia Montană, în judeţul Alba, ninsorile au format ”petice de omăt”, potrivit mediafax.ro.

La Galaţi, plouă

Din punct de vedere meteorologic, ziua de miercuri, 25 noiembrie, va fi una rece, temperatura aerului fiind în scădere. Cerul va fi noros şi va ploua, în timp ce vântul va sufla slab, cu o viteză maximă de 14 de kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 6 grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până la valoarea de 4 grade Celsius. Presiunea atmosferică va atinge nivelul de 760 mm coloană de mercur, în timp ce umiditatea va fi de 93 la sută.

La Galaţi, marţi, 24 noiembrie, au predominat precipitaţiile, iar meteorologii preconizează averse pentru restul săptămânii.

Citit 3840 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2015 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.