Cinematograful 3D din Galaţi mai ÎNTÂRZIE. Iată care este cauza AMÂNĂRII DESCHIDERII

Cinematograful 3D din Galaţi mai ÎNTÂRZIE. Iată care este cauza AMÂNĂRII DESCHIDERII
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Sala de cinema care va fi deschisă la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi nu va mai fi inaugurată pe 27 noiembrie, aşa cum se dorea iniţial, ci pe 4 decembrie.

Directorul CCSG ne-a oferit şi explicaţia pentru această întârziere neplanificată. "Din nefericire, lucrările la instalaţia termică nu au fost finalizate, aşa că nu putem inaugura cinematograful pe 27, cum am spus iniţial. Cel mai probabil, în primele zile ale lunii decembrie îi vom putea întâmpina pe gălăţeni cu o sală bine pusă la punct pentru proiecţii atât în format 2D, cât şi 3D".

Cinematograful va funcţiona în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea o capacitate de 500 de locuri şi va rula filme în premieră. Principalul investitor în acest proiect, Adrian Neagu, ne-a spus, la începutul lunii noiembrie, că un cinematograf în Galaţi este un semn al normalităţii şi o investiţie care trebuia făcută, mai devreme sau mai târziu.

"Nu mi se pare normal ca gălăţenii să străbată distanţe foarte mari până în oraşele vecine pentru a viziona un film, motiv pentru care am luat decizia, alături de grupul de investiţii pe care îl reprezint, să venim în oraşul de la Dunăre. Din fericire, am găsit o sală aproape pregătită pentru un cinematograf, aşa că investiţia finală va fi cifrată, cel mai probabil, până în 250.000 de euro", ne-a explicat Adrian Neagu. 

Citit 7518 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.