Siguranţa publică, SFIDATĂ la drumul mare. TRAFICUL RUTIER, plin de maşini conduse FĂRĂ PERMIS

Siguranţa publică, SFIDATĂ la drumul mare. TRAFICUL RUTIER, plin de maşini conduse FĂRĂ PERMIS
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Conducerea fără carnet continuă să fie o practică des întâlnită, mai cu seamă printre persoanele din mediul rural, pentru care documentul pare să fie o chestiune facultativă atâta vreme cât cel care se urcă la volan are habar de câteva noţiuni elementare de manevrare a vehiculului. Cu această idee a plecat la drum, la începutul acestei săptămâni, un iveştean în vârstă de 33 de ani, care a făcut o vizită la Galaţi, cu maşina, deşi nu ar fi avut voie să urce la volan.

Poliţiştii Secţiei 3 l-au oprit în trafic pe strada Brăilei şi, când au vrut să îi verifice documentele, au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere. Isprava i-a adus pe loc tânărului un dosar penal şi riscă cel puţin un an de puşcărie.

După gratii ar putea ajunge şi un tânăr de 23 de ani din Slobozia Conachi, care a plecat la drum cu un motoscuter care nu avea nici măcar număr de înmatriculare. Poliţiştii l-au remarcat în trafic şi au avut ocazia să constate că tânărul nici nu promovase examenul de permis, neavând documentul care să îi dea voie să conducă. El este cercetat pentru conducere fără permis şi pentru că a pus în circulaţie un vehicul neînmatriculat.

Citit 1820 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2016 01:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.