35 de fotografi la Galaţi

35 de fotografi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotoclubul „Dunărea de Jos” şi Asociaţia Artiştilor Fotografi din România au organizat o expoziţie în care 35  de artişti fotografi vor prezenta peste 100 de lucrări, intitulată „Portretul – oglindă a sufletului”. Vernisajul a avut loc vineri, la Sala Rondă a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”. 

Printre cei mai importanţi artişti care expun se numără Simona Andrei, Laurenţiu Iordache, Laurenţiu Mihai, Delia Sârbu,  Raisa Hagiu, iar dintre veterani Alex Gherbănescu şi Ilie Stan.

„Este o expoziţie care impresionează prin diversitatea culorilor şi prin tehnicile deosebite folosite de artişti. Sunt şi prelucrări în photoshop şi fotografii de o mare acurateţe, care surprind portrete diferite, la diferite vârste. Impresionantă este expresivitatea fiecărui portret, artiştii reuşind să redea trăsături şi trăiri de  mare fineţe” a declarat la vernisaj preşedintele Fotoclubului „Dunărea de Jos”, Nicolaie Sburlan, organizatorul evenimentului, care-i invită pe toţi iubitorii de frumos să viziteze expoziţia.

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.