Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Doi cetăţeni din Republica Moldova au intrat în atenţia autorităţilor din Galaţi, după ce au fost identificaţi cu ţigări de vânzare în Piaţa din Micro 17. Asupra unui basarabean, poliţiştii Secţiei 3 au găsit 33 de pachete, pe care acesta se pregătea să le comercializeze, la prima oră. Nu a mai apucat să transforme tutunul în bani, pentru că marfa, adusă de acasă, i-a fost confiscată, fiindu-i întocmit în schimb un dosar penal pentru contrabandă.

Câteva ore mai târziu, în aceeaşi zonă, o moldoveancă de 52 de ani avea să treacă prin aceeaşi experienţă neplăcută. Poliţiştii i-au confiscat 60 de pachete de ţigări timbrate în Republica Moldova, basarabeanca fiind acum anchetată pentru contrabandă.

Citit 2028 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2016 01:46

1 comentariu

 • postat de costa Joi, 04 Februarie 2016 22:12 90.168.15.*** Link la comentariu
  2
  0

  politia vegheaza ,33 pachete de viceroy . nu vor mai afecta sanatatea galatienilor. bravo ,a se cita in ordin de zi , premiati si ridicati in grad.
  traficantii moldoveni , mai periculosi decit pablo escobar, guzman etc. LASATI DRACULUI TIMPENII DE ACEST TIP. infundati puscaria cu oprescu,sova ponta ................acolo sunt marile fraude ........

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.