UPDATE - ACCIDENTUL care a tras troleibuzele pe dreapta: o ȘICANĂ ÎN TRAFIC ar fi cauza producerii dezastrului
Foto: Foto: GSDG

UPDATE - ACCIDENTUL care a tras troleibuzele pe dreapta: o ȘICANĂ ÎN TRAFIC ar fi cauza producerii dezastrului
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

UPDATE, 5 februarie: Două maşini avariate, un şofer rănit, un stâlp de electricitate pus la pământ şi blocarea temporară a circulaţiei troleibuzelor au constituit bilanţul accidentului petrecut, joi după-amiază, 4 februarie, pe strada Brăilei. Totul s-ar fi petrecut, potrivit informaţiilor oficiale, în urma coliziunii dintre cele două autoturisme, un Audi şi o Dacia Logan, impact care a proiectat maşina germană în stâlpul de electricitate, care s-a rupt şi a căzut cu tot cu cablurile pe care le susţinea.

"S-a stabilit că evenimentul s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani şi unul la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 44 de ani, în timp ce ambele maşini se deplasau în acelaşi sens, dinspre strada Stadionului, către Inelul de Rocadă. În urma impactului, maşina condusă de bărbat a lovit stâlpul de pe marginea părţii carosabile", a precizat Iulian Matei, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi. Stâlpul de beton a căzut peste cele două maşini, tânărul de la volanul maşinii germane fiind uşor rănit.

Poliţiştii urmează să stabilească cum a fost posibilă coliziunea dintre cele două maşini, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor la incident, totul s-ar fi întâmplat după ce tânărul ar fi depăşit Loganul şi ar fi intrat brusc pe banda pe care se afla maşina condusă de femeie. Aceasta nu ar mai fi apucat să frâneze şi l-a lovit.


4 februarie, ora 17,15: CIRCULAȚIA TROLEIBUZELOR, afectată de un ACCIDENT rutier. VIDEO de la locul incidentului

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe strada Brăilei, pe sensul de coborâre dinspre McDonalds. Din câte se pare, şoferul unui Audi a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un stâlp care susţine inclusiv cablurile de alimentare pentru troleibuze.

Forţa impactului, determinată probabil de o viteză destul de mare, a făcut ca stâlpul de beton să se rupă şi să se prăbuşească peste maşina care l-a lovit, dar şi peste un autoturism Logan aflat în trafic.

Acum, traficul rutier în zonă se desfăşoară cu dificultate, circulaţia troleibuzelor fiind efectiv blocată din cauza cablurilor puse la pământ.

Pentru a urmări VIDEO-ul, CLICK AICI

Citit 19107 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2016 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.