Un gălăţean a MURIT în accident de motocicletă, la Londra
Foto: Sursa foto: Facebook

Un gălăţean a MURIT în accident de motocicletă, la Londra
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Marian Suruianu avea doar 25 de ani, era din Galaţi şi marea sa pasiune erau motocicletele. Atracţia faţă de vehiculele pe două roţi avea să îi aducă însă sfârşitul în noaptea de duminică spre luni, pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Londra. Motocicleta Suzuki pilotată de tânărul gălăţean a fost spulberată în impactul cu un alt vehicul, ciocnirea fiindu-i fatală tânărului.

Din câte se pare, totul s-a întâmplat chiar în momentul în care motorul condus de gălăţean a intrat în intersecţia dintre Hyde Park Street şi Bayswater Road. Din cauze încă neprecizate, acesta a lovit în plin un taxi, după care a fost proiectat într-o altă maşină. Forţa impactului a fost devastatoare pentru tânărul din Galaţi, poliţiştii nemaiputând decât să pronunţe decesul, imediat după sosirea la faţa locului.

Conform presei din Marea Britanie, în accident ar mai fi fost rănită o persoană, pasageră în taxiul cu s-a ciocnit iniţial motocicleta lui Marian. Poliţia londoneză a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de această tragedie.

Citit 5851 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2016 18:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.