CONCERT UMANITAR/ Feli cântă la Galați

CONCERT UMANITAR/ Feli cântă la Galați
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Feli concertează în Union Jack Studio, vineri, 1 aprilie. Cei care doresc să participe trebuie să achite un avans în valoare de 30 de lei, urmând ca în ziua concertului să mai achite 35 de lei. Evenimentul este organizat în scopuri umanitare şi o parte din banii încasaţi vor fi donaţi organizaţiei „Fundaţia Cuvântul Întrupat”.

Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie, fostă concurentă la concursul „Vocea României”, îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este o artistă apreciată pentru talentul său autentic. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus, în 2015, şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la Mtv Europe Music Awards.

În 2016, single-ul „Creioane colorate” a fost numărul unu în topul difuzărilor pe radio, iar vocea senzaţională a artistei a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

Citit 1459 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2016 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.