Desemnat ”Jandarmul anului 2016”, un gălăţean, în pas alergător de la Galaţi la Bucureşti

Desemnat ”Jandarmul anului 2016”, un gălăţean, în pas alergător de la Galaţi la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Jandarmul gălăţean Cristian Onofrei a fost desemnat „Jandarmul de onoare al anului”, în contextul sărbătoririi a 166 de ani de existenţă a Jandarmeriei Române. Pasiunea pentru sport a gălăţeanului l-a adus în atenţia comunităţii locale prin implicarea în mai multe evenimente sportivo-caritabile. Onofrei este mândru de distincţia primită şi vrea să folosească acest moment pentru a aduce în atenţia publicului larg semnificaţia Zilei Jandarmeriei Române, alegând să ajungă la Bucureşti, de unde îşi va ridica distincţia, în stilul care l-a făcut cunoscut în comunitate: în alergare.

Pe timpul alergării, alături de însemnele naţionale, Cristian va purta un tricou pe care va avea inscripţionat pe faţă “Jandarmeria Română, 166 de ani de tradiţie românească”, iar pe spate “Cristian Onofrei, Jandarmul anului 2016”. În memoria victimelor atentatelor teroriste de la Bruxelles şi pentru a transmite un mesaj de solidaritate umană acesta va purta şi o banderolă în culorile steagului Belgiei.

La rândul lui, acesta a propus alergătorilor din Galaţi, ca sâmbătă dimineaţă, cu începere de la ora 8,30, să îl însoţească în alergare pe parcursul traseului stabilit până la ieşirea din oraş. Ruta gălăţeană va avea ca punct de plecare sediul Jandarmeriei Galaţi, apoi va avea următorul parcurs: str. G. Coşbuc – Păpădie – Prelungirea Str. G. Coşbuc – Parcul Viva – Bulevardul Marii Uniri – IVAS –Str. Săvineşti (Uzina de apă) – Str. Stadionului – Str. Oţelarilor – Bulevardul Galaţi – Auchan.

În continuare, Cristi Onofrei va fi însoţit de un echipaj de Ambulanţă şi de colegii din judeţele pe care le va străbate: Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov şi Municipiul Bucureşti. Sosirea la Bucureşti este estimată să aibă loc duminică, 3 aprilie, în Parcul Herăstrău, la intrarea din Piaţa Charles de Gaulle, unde i se va decerna titlul de „Jandarmul de Onoare al Anului”.

Citit 2188 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2016 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.