UPDATE Pistă pentru cicliști, cu stâlp în mijloc | Problemă rezolvată
Foto: Sonia Baciu

UPDATE Pistă pentru cicliști, cu stâlp în mijloc | Problemă rezolvată
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE, marți, 16 iunie 2020. Sesizarea pe care am făcut-o în paginile ziarului Viața liberă cu privire la pista de biciclete din zona Palatului Telefoanelor a fost rezolvată foarte repede.

Un biciclist ne-a transmis că luni, 15 iunie 2020, puțin după ora 13,00, stâlpul a fost ”decapitat”, astfel că de acum se poate circula normal pe acolo.

Foto, de Ion Cosovan:


Bicicliștii gălățeni apreciază faptul că autoritățile locale s-au gândit și la ei, prin amenajarea de piste de biciclete, dar în același timp sunt foarte supărați, fiindcă multe dintre ele sunt greu de folosit. Un stâlp cu marcaje rutiere este lăsat în mijlocul pistei aferente străzii Prelungirea G. Coșbuc, în zona Palatului Telefoanelor, astfel că există în orice clipă riscul producerii accidentelor.

Nici pista de pe Brăilei nu este una lipsită de peripeții, în zona A-urilor crengile teilor îți pot aranja freza, iar în stația de autobuz din Țiglina II riști să iei pe ghidon clienții ce ies din magazine.

”E dificil să circuli pe aceste piste, acel semn este lăsat în curbă, vegetația reduce vizibilitatea, așa că tot pe partea carosabilă merg”, ne-a declarat un biciclist.

Cu multitudinea de șantiere de prin oraș, numai biciclist să nu fii în aceste vremuri.

Luni, 15 iunie 2020

Citit 5892 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.