GALAȚIUL LACUSTRU - Carosabilul şi trotuarele sunt pline de BĂLȚI (FOTO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Dorina Buga

GALAȚIUL LACUSTRU - Carosabilul şi trotuarele sunt pline de BĂLȚI (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Nici bine nu a început să plouă şi Galaţiul s-a umplut de bălţi şi nu pe la periferie, după cum ne-a sesizat un cetăţean care locuieşte pe strada Domnească.

"Deşi stau în zona centrală, pe o vreme ca asta am nevoie de cizme de cauciuc. Am solicitat de mai multe ori rezolvarea problemei respective, dar fară niciun răspuns", ne-a povestit Andrei Tulac. Băltoacele au acoperit drumul, atât pe lungime, cât şi pe lăţime, cetăţenilor le este imposibil să meargă fără să calce în ele. Oamenii se plâng că sunt obligaţi să circule pe carosabil, dar nici măcar carosabilul nu este lipsit de bălţi.

,,M-am obişnuit deja cu aceste băltoace. De fiecare dată când plouă, aici se strânge apă. Problema persistă de mai bine de jumătate de an" ne-a declarat Doina Chelban, studentă. Nu numai pe strada Domnească a fost sesizată problema drumurilor inundate, în unele părţi ale oraşului situaţia fiind chiar mai gravă.

,,Am loc de parcare într-o imensă baltă. Locul este închiriat, deci plătesc pentru el. Pe cine să dau în judecată că pe vreme ploioasă, nu-mi pot folosi maşina? a întrebat Cosmin Antofi.

Oamenii se declară nemulţumiţi de autorităţi, care nu au rezolvat problema trotuarelor acoperite cu apă şi presărate cu gropi, dar şi de prestaţia angajaţilor Serviciului de salubritate în ceea ce priveşte curăţarea canalelor de scurgere.

,,Primăria ar trebui să ia măsuri şi să-i sancţioneze pe cei care nu-şi fac treaba", ne-a mai spus un trecător nemulţumit.

Citit 3247 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.