Oficial, în cursa electorală. MARIUS STAN şi-a depus candidatura pentru un nou MANDAT de PRIMAR
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Oficial, în cursa electorală. MARIUS STAN şi-a depus candidatura pentru un nou MANDAT de PRIMAR
Evaluaţi acest articol
(114 voturi)

„Am emoţii ca acum patru ani!”, a mărturisit primarul Marius Stan, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat la Primărie. Pe treptele Sălii Sporturilor, edilul a fost întâmpinat cu aplauze de un alai de peste o sută de membri şi simpatizanţi UNPR. „Cu stângu-nainte, marş!”, a ordonat, în glumă, Stan. Flancat de liderul organizaţiei judeţene, deputatul Eugen Chebac, şi de vicepreşedintele Picu Apostol Roman, Marius Stan a intrat cu elan în Biroul Electoral Judeţean pentru a afla că a greşit adresa, că trebuia să intre pe uşa Biroului Electoral Municipal! Preşedintele Biroului Electoral Municipal, judecătorul Diana Mihaela Oancea, i-a verificat candidatului actele şi i-a urat „Să fie într-un ceas bun!”.

Edilul le-a mulţumit pentru prezenţă şi susţinere zecilor de oameni, le-a vorbit despre importanţa tunelului pe sub Dunăre şi le-a promis un oraş normal, în care scara valorilor să fie respectată. „Succes! Şi lasă-i pe brăileni să facă podul în sufragerie, tu fă tunelul la Galaţi”, i-a urat preşedintele Chebac.

Întrebat despre şansele la Primărie, Marius Stan s-a arătat încrezător: „Ca să fiu sincer, făcând o comparaţie cu fotbalul, mă văd undeva prin campionatul 2010-2011, când aveam şansa a cincia - a şasea să câştigăm campionatul, dar l-am câştigat pentru că am avut o echipă formidabilă, o atmosferă de echipă, o coeziune care a reuşit să învingă cluburi mult mai puternice, în situaţia de faţă, partide foarte puternice”.

Citit 3255 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2016 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.