Două surori gemene au fost RĂNITE într-un ACCIDENT ce a avut loc pe un bulevard din Galaţi
Foto: Sursa foto: GSDG

Două surori gemene au fost RĂNITE într-un ACCIDENT ce a avut loc pe un bulevard din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un eveniment rutier petrecut astăzi, în jurul prânzului, s-a soldat nu doar cu avarierea celor două autoturisme implicate, ci şi cu rănirea a două fete gemene, pasagere într-una dintre maşini. Din câte se pare, răspunzător de impact ar fi fost un tânăr, aflat la volanul uneia dintre maşinile care se deplasau pe bulevardul George Coşbuc.

"Potrivit primelor constatări, şoferul, în vârstă de 29 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul aflat în faţa sa şi l-a acroşat. În urma impactului, două persoane, minore, ambele de 17 ani, au suferit leziuni", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cele două surori aflate în maşina lovită, precum şi mama lor au fost preluate de ambulanţă şi duse la Spitalul de Urgenţă. "Am fost solicitaţi să intervenim la un accident soldat cu trei victime, două fete şi mama acestora, o femeie de 41 de ani, care prezentau contuzii şi leziuni uşoare. Au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale", a adăugat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

Citit 10319 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2016 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.