ACCIDENT RUTIER cu trei victime, la ieşirea din Galaţi
Foto: Sursa foto: GSDG

ACCIDENT RUTIER cu trei victime, la ieşirea din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu rănirea a trei şoferi şi avarierea a tot atâtea autoturisme a avut loc, joi dimineaţă, în zona Tirighina. Potrivit concluziilor poliţiştilor, cea care ar fi provocat impactul a fost o şoferiţă care se îndrepta spre ieşirea din oraş şi care nu ar fi frânat la timp, pentru a evita coliziunea cu o altă maşină, staţionată.

"O femeie în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism pe strada Brăilei, dinspre Drumul de Centură spre localitatea Movileni, odată ajunsă la intersecţia cu strada Castrul Roman, nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, oprit pentru a vira la stânga. În urma impactului, cea de-a doua maşină a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism", a precizat Aurelian Ropotan, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma impactului, şoferiţa, cel de-al doilea şofer, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şi cel de-al treilea conducător auto, în vârstă de 57 de ani, au suferit leziuni şi au fost duşi la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2336 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.