L-aţi văzut? Un gălăţean bolnav de schizofrenie a dispărut de acasă

L-aţi văzut? Un gălăţean bolnav de schizofrenie a dispărut de acasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Bărbatul are 41 de ani, este din Galaţi şi se afla în grija unei mătuşi şi a unei surori. Niciuna dintre ele nu mai ştie nimic de Vasile Gheorghiu de sâmbătă, 2 iulie, de când acesta a plecat de acasă, din zona străzii Traian, la primele ore ale dimineţii. Neobişnuit să iasă singur, ci doar însoţit de una dintre rude, fără bani, acte sau telefon mobil, bărbatul diagnosticat cu schizofrenie paranoidă nu a spus nimănui unde pleacă. "Cu o zi înainte fusesem cu el la spital unde i se făcuse tratamentul, o injecţie care i se administrează la două săptămâni. Era bine, nu e un om violent, chiar se fereşte de oameni. Ştie să se orienteze, dar e posibil să se fi speriat şi să nu mai ştie cum să se întoarcă. Este sub tratament şi e important să îl găsim cât mai repede", ne-a spus Daniela Năstase, sora bărbatului, care duminică, 3 iulie, văzând că nu dă niciun semn de viaţă, a mers la poliţie. 

"A fost înregistrată a Secţia 5 Poliţie sesizarea de dispariţie a unui bărbat de 41 de ani. La momentul actual cauza este în lucru la secţie, unde se fac documentele necesare şi se derulează activităţi de căutare, urmând ca lucrarea să fie înaintată Biroului Urmăriri", a confirmat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Vasile Gheorghiu are 1,70 metri înălţime, constituţie atletică, părul şaten şi ochii albaştri. Când a plecat de acasă, era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi bleumarin, tricou alb, adidaşi albi, iar pe cap purta o şapcă neagră inscripţionată cu roşu. Cine poate da relaţii cu privire la el, este rugat să sune la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 1802 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.