După Iohannis, Johannes. Magie la DAMEN Galați, de Ziua Navalistului

După Iohannis, Johannes. Magie la DAMEN Galați, de Ziua Navalistului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Dacă studenţii gălăţeni l-au avut, recent, ca invitat la forumul naţional pe preşedintele Klaus Iohannis, navaliştii din Damen Galaţi se vor bucura, de Ziua Navalistului, de trucurile magicianului Johannes.

Ziua Navalistului ar fi trebuit să fie sărbătorită, ca în fiecare an, pe 15 august, dar a fost „împinsă” până sâmbăta viitoare, pe 20 august. Conform liderului de sindicat Stelian Pavel, mutarea s-a decis pentru a le da posibilitatea angajaţilor şantierului gălăţean să se bucure în tihnă de weekendul prelungit pe care îl au.

„Programul petrecerilor de Ziua Navalistului va începe, sâmbăta viitoare, pe platforma din faţa sediului administrativ, în parcarea mare, la ora 9,00 şi vor dura aproximativ patru ore. Vor fi mici şi bere, sucuri şi apă, vom avea mai mulţi invitaţi: trupa Basalic Band din Galaţi, ansamblul folcloric «Doina Covurluiului», cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican şi magicianul Johannes. Va fi, la ora 10,00, şi o scurtă cuvântare a directorului general, dl Christoph van der Stelt. Copiii navaliştilor se vor putea întrece în jocuri distractive şi desene pe asfalt, cu premii, dacă vor fi doritori vom avea şi un concurs de biciclete, precum şi un concurs specific navaliştilor – trasul parâmei”, ne-a declarat Stelian Pavel.

Tot ca în fiecare an, Ziua Navalistului va fi „condimentată” şi cu o primă pentru fiecare salariat al Şantierului Naval Damen Galaţi, de 25 la sută din valoarea salariului de încadrare.

Citit 7003 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2016 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.