Un bărbat care AMENINȚA cu un TOPOR într-un parc din Galați, imobilizat de către un POLIȚIST LOCAL aflat în TIMPUL LIBER
Foto: Sursa foto: mediafax.ro

Un bărbat care AMENINȚA cu un TOPOR într-un parc din Galați, imobilizat de către un POLIȚIST LOCAL aflat în TIMPUL LIBER
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Unul dintre poliţiştii locali din cadrul Secţiei 4, aflat în timpul liber, a acţionat, până la sosirea unei patrule direcţionată prin dispeceratul instituţiei, în momentul în care, în parcul Viva, de pe bulevardul Marii Uniri, o persoană de sex masculin îi ameninţa pe cetăţeni, dar şi pe agenţii de pază, cu un topor. La faţa locului, persoana în cauză a fost imobilizată şi identificată ca fiind C. M., în vârstă de 36 de ani, din Galaţi.

Fiind întrebat cu privire la motivul pentru care a intrat cu toporul în parc, cel în cauză a declarat că trebuia să se întâlnească cu un prieten să îi returneze obiectul şi, deoarece agentul de pază i-a atras atenţia că nu are voie cu toporul în parc, s-a simţit deranjat, motiv pentru care l-a admonestat.

Persoana în cauză a fost dusă la audieri, iar toporul a fost predat Secţiei 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 9382 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.