Satâre şi tutun la magazinul Finanţelor

Satâre şi tutun la magazinul Finanţelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magazinul de valorificare a produselor provenite din confiscări, deschis la parterul sediului DGFP Galaţi, pune la dispoziţia clienţilor o serie de mărfuri mai puţin obişnuite.

Astfel, cei ce merg pe principiul „răbdare şi tutun” pot să rezolve din plin cel puţin a doua parte a problemei, dat fiind faptul că la vânzare au fost scoşi 50 de saci de tutun vrac, la preţul de doar 10 lei pe sac! Tutunul provine din confiscările operate de vameşi. Vânzarea merge bine, dat fiind faptul că deja au fost vânduţi vreo 30 de saci.

În urma unei acţiuni a Gărzii Financiare, magazinul Finanţelor a primit spre valorificare şi… 1.700 de satâre! Preţul este de opt lei bucata, dar după câte abatoare mai sunt prin ţară, plus povestea cu asomarea, s-ar putea ca satârele să stea mult şi bine pe rafturi. Oricum, marfă bună: lamă de oţel, mâner de lemn, execuţie manuală…

Dar dacă tot a venit vorba de valorificarea bunurilor confiscate, din informaţiile furnizate de DGFP Galaţi rezultă că, direct de la Trezorerie, disponibile spre vânzare sunt bijuterii din aur şi argint în valoare totală de 180.000 lei. Numai că bijuteriile pot fi achiziţionate doar în cantităţi mai mari şi doar de persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice ce deţin un aviz special eliberat de Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului.

Citit 3059 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.