Peşte, fructe şi ţigări, vândute ILEGAL în Galaţi

Peşte, fructe şi ţigări, vândute ILEGAL în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cinci persoane, dintre care două din Republica Moldova, au picat testul legalităţii, în urma controalelor pe care poliţiştii le-au făcut, la finele săptămânii trecute, în mai multe pieţe din municipiul Galaţi. Acestea vindeau diverse mărfi, de la ţigări la legume, şi, pentru că le deţineau ilegal sau nu aveau documente care să le dea voie să facă comerţ, au rămas fără ele şi s-au ales, în patru cazuri, cu dosare penale.

Riscă acum cazier două femei, de 31 şi respectiv 46 de ani, din Republica Moldova, depistate la tarabele din Piaţa de Gros, care aveau la vânzare, în total, peste 20 de kilograme de şalău proaspăt, adus de peste graniţă. Niciuna nu avea acte de provenienţă. De asemenea, cu dosare penale pentru contrabandă s-au mai ales şi comercianţii de ţigări, o femeie de 59 de ani, din Matca, găsită în piaţa de pe Calea Prutului cu 17 pachete de tutun moldovenesc şi o gălăţeancă de 64 de ani, care vindea 19 pachete în Micro 20.

Ceva mai uşor a scăpat un tânăr de 29 de ani din Galaţi, care avea la vânzare, în piaţa din Ţiglina 1, aproape 200 de kilograme de struguri şi câteva zeci de kilograme de banane, fără documente. Fructele au ajuns în custodia poliţiei, iar comerciantul s-a ales cu o amendă.

Citit 2039 ori Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.