Aproape 70 de şoferi gălăţeni au rămas fără permise. VITEZA şi ALCOOLUL, principalele cauze

Aproape 70 de şoferi gălăţeni au rămas fără permise. VITEZA şi ALCOOLUL, principalele cauze
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cifra este aferentă ultimei săptămâni, în care "regii" amenzilor pe şoselele gălăţene au fost din nou şoferii certaţi cu limita de viteză. Din numărul total de 1.108 de contravenienţi la regimul rutier prinşi în flagrant pe drumurile de la noi, peste zece la sută au fost cei care au călcat prea tare pedala de acceleraţie şi au fost surprinşi de radare.

Nici şoferii care nu agreează centura de siguranţă nu au fost puţini, 121 plătind amenzi pentru că şi-au pus securitatea la volan în pericol, la fel şi cei care nu au acordat prioritate ori s-au urcat băuţi la volan.

"Opt au fost cazurile când şoferii au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, faptele lor fiind pasibile de amendă. 22 nu au acordat prioritate, 89 nu au avut actele asupra lor, iar 109 pietoni au fost prinşi traversând neregulamentar", se arată în situaţia operativă a Poliţiei Rutiere Galaţi. 67 de şoferi şi-au pierdut permisele, şi tot atâţia au renunţat temporar la certificatele maşinilor. Cuantumul total al amenzilor aplicate în şapte zile pe drumurile din Galaţi depăşeşte valoarea de 200.000 de lei. În perioada menţionată, poliţiştii rutieri au deschis şapte dosare penale, patru pentru conducere fără permis şi trei pentru şofat sub influenţa alcoolului.

Citit 2712 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2016 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.