ȘEFIA POLIȚIEI LOCALE, din nou la concurs. Cinci candidaţi se bat pentru funcţia de ”general”

ȘEFIA POLIȚIEI LOCALE, din nou la concurs. Cinci candidaţi se bat pentru funcţia de ”general”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Singura femeie aflată pe lista iniţială de şase candidaţi a fost respinsă la proba dosarelor


Nume noi, dar şi vechi, care au gravitat în trecut în jurul Poliţiei Locale Galaţi apar pe lista finaliştilor care se vor bate pentru funcţia supremă în instituţie. Aflată la cea de-a doua tentativă în această toamnă de a-şi desemna conducătorul, Poliţia aflată în subordinea Primăriei Galaţi va avea şansa să îşi ocupe scaunul de director general numai dacă la concurs va fi admis unul dintre cei cinci candidaţi ale căror dosare au fost admise la proba de selecţie desfăşurată vineri, 7 octombrie.

Iniţial, au fost şase potenţiali viitori directori, dar singura reprezentantă a sexului frumos, Alina Frangulea, nu a trecut de proba preliminară, fiind declarată respinsă. Nu este prima oară când Alina Frangulea îşi încearcă norocul pentru această funcţie şi este respinsă la proba dosarelor, la concursul precedent fiind de asemenea eliminată, pentru că nu a putut face dovada vechimii în muncă.

Astfel, în luptă au rămas cinci candidaţi, printre care se află un fost director al Poliţiei Locale, dar şi cel care a candidat luna trecută, la prima rundă a concursului pentru şefia instituţiei.

La proba scrisă de pe 17 octombrie vor participa Cătălin Loren Raţă, Petrică Hahui, Laurenţiu Onosă, Cristian Gâscă şi Mihai Cadinoiu.

De menţionat ar fi că fostul şef al Poliţiei Locale, Cristian Gâscă, va putea participa la proba scrisă cu condiţia ca până pe 12 octombrie să-şi completeze dosarul cu o adeverinţă medicală.

Citit 5890 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 03:46

5 comentarii

 • postat de un cioban
  Luni, 10 Octombrie 2016 18:28
  5.13.241.***
  Pai nu intelegeti un lucru stimati cetateni urmatorul pas va fi ca politia locala se va militariza ,va face parte pe viitor din M.A.I. si trebuie om la conducere cu pregatire militara,nu toti amatorii. Asa s-a format si politia de frontiera la inceput cu angajati din sursa externa.Vom trai si vom vedea.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Akbar
  Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 16:13
  86.122.212.***
  Va castiga cine trebuie. Restul = umplutura (pozitiile1,3,4 si 5 din lista enumerata).
  1
  7
  Raportează
 • postat de Doru
  Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 15:24
  109.166.129.***
  Da da.era foarte necesar acest lucru pentru oras.cu ce ne ajuta pe noi galateni acest lucru? Dupa parerea mea ar trebui desfiintati.asa cum au facut elvetieni au renuntat la politie locala.
  1
  24
  Raportează
 • postat de Proba de concurs :
  Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 12:41
  89.137.225.***
  Candidatii sa fie lasati prin oras , si cine da mai multe amenzi , pentru masini parcate aiurea pe trotuar...sa fie declarat castigator !
  4
  21
  Raportează
 • postat de Fulea
  Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 11:21
  5.13.192.***
  Dar Manoliu, el de ce nu candideaza? Ca de departe e cel mai bun sef pe care l-a avut politia comunitara.
  22
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.