Ce i-a spus Delia unei gălăţence la X Factor: „Eşti orgasmică” (VIDEO)
Foto: Foto: Antena 1

Ce i-a spus Delia unei gălăţence la X Factor: „Eşti orgasmică” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Blondă, cu ochii albaştri, înaltă şi suplă, îmbrăcată provocator, cântând senzaţional „This is a man's world”, Cristina Isabela Ionaşcu a fost, cu adevărat, o apariţie la X Factor, vineri seara, pe Antena 1.

Înainte de urca pe scenă, păşind agale pe Faleza Dunării, Cristina a mărturisit: „Am 31 de ani, viaţa mea a fost puţin… aşa, cam tumultoasă. Nu am făcut ceea ce mi-am dorit cel mai mult să fac, adică muzică, şi iată că am ajuns în momentul în care vreau să fac ceva în sensul acesta. Mă consider o luptătoare. Nu sunt genul de persoană care să se lase pradă compromisurilor”.

„Galaţiul e în mare formă azi!”, a fost prima reacţie a lui Ştefan Bănică atunci când a văzut-o pe scenă. Întrebată cu ce se ocupă, gălăţeanca a răspuns că este colaboratoare a Teatrului Muzical din Galaţi, cântă şi… se descurcă.

Uimirea s-a putut citi pe feţele membrilor juriului din clipa în care Cristina s-a dezlănţuit pe scenă. Nevenindu-le, parcă, să creadă ce auziseră, Delia şi Ştefan Bănică au supus-o unei noi provocări: să cânte fără acompaniament muzical. Şi a făcut-o impecabil, ba a mai adăugat şi un pic de improvizaţie muzicală!

„Oau! Draga mea, eşti orgasmică, în sensul cel mai bun posibil. Adică n-am văzut şi n-am auzit, până la tine, nimic asemănător! Vreau să te păstrăm! Vreau să rămâi. Nebunatică mică şi de la mine ai un Da”, a anunţat Delia.

„Cred că ar fi mai corect să-ţi dau un Da”, a spus Carla’s Dreams. 

"Cred că eşti, pe departe, concurenta care a făcut cele mai multe genuflexiuni din toată istoria X Factor! Eu vreau să te văd în etapa următoare, drept pentru care îţi dau un Da!", a anunţat Horia Brenciu.

„Este clar că ai nişte calităţi vocale care nu pot fi puse la îndoială, dar pe mine m-ai lăsat aşa… nicicum. Cristina, fii tu aşa cum eşti! Eşti mişto, arăţi ok, ai voce! Lasă-te pe tine aşa cum eşti! De la mine ai un Da”, a spus şi Bănică.

Cu patru Da-uri, Cristina Ionaşcu s-a calificat în etapa următoare la X Factor, şi îi ţinem pumnii să ajungă cât mai departe în concurs.

Abia după ce a părăsit scena, Brenciu şi-a dat seama: „Nu am făcut testul decolteu! Buricul! Nici nu am analizat buricul şi decolteul! Nu m-am putut concentra la buric şi decolteu!”. O să aibă ocazia, în etapa viitoare.

Citit 10630 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 12:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.