Prin „Viaţa liberă”, în luna de miere la mare

Prin „Viaţa liberă”, în luna de miere la mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ana Tudose este câştigătoarea celei de-a doua ediţii a concursului „Viaţa liberă te trimite la mare”. Ieri, Ana a venit cu soacra ei să îşi ridice premiul de la sediul ziarului.

„Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut nicio clipă că este vorba despre mine. Eu sunt din Bacău şi locuiesc în Galaţi din septembrie 2008. Am crezut că e doar o coincidenţă de nume”, ne-a povestit câştigătoarea noastră.

Ana are 26 de ani, lucrează ca medic veterinar la Smârdan şi s-a căsătorit cu un gălăţean pe 23 mai. „Programasem să plecăm în luna de miere în august. Nu ne-am luat încă bilete că nu eram decişi unde vom merge. Soacra mea a trimis taloanele la redacţie şi iată că am avut noroc. Am câştigat biletul pentru luna noastră de miere. Nici nu am visat aşa ceva”, ne-a mărturisit Ana.

„Am completat taloanele cu mare dragoste şi gândindu-mă că acest premiu va fi al lor. Completez de obicei taloanele din ziar pe numele meu sau al soţului, dar de data aceasta am ales-o pe ea şi iată că a fost cu noroc. Când a citit în ziar a sărit în sus de bucurie, dar eu sunt mai fericită decât ei”, povesteşte soacra Anei.

Ana şi soţul ei vor pleca în concediu, în luna lor de miere, la Neptun, pe 1 august. Acolo îi aşteaptă o cameră dublă, la hotelul Traian, unde vor sta şase nopţi. Pentru fiecare zi de şedere pe litoral, vor primi şi bonuri valorice pentru două persoane, adică 80 de lei pe zi (2 x 40 de lei /zi).

O felicităm pe câştigătoarea noastră, îi urăm vreme frumoasă la mare, iar dumneavoastră, cititorii noştri fideli, vă urăm mult succes la ediţia  din august a concursului „Viaţa liberă de trimite la mare”. Nu rataţi nici un număr al ziarului pentru a vă înscrie la concurs.

Citit 1680 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.