Noi ACTE DE CRUZIME, în Galați | Pisici rănite cu apă opărită

Noi ACTE DE CRUZIME, în Galați | Pisici rănite cu apă opărită
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Locatarii unul bloc de pe strada Fagului sunt şocaţi de faptul că printre ei trăiesc oameni fără suflet. O astfel de persoană a reuşit să rănească nu mai puţin de 10 pisici. Animăluţele, care îşi găsiseră adăpost în zona blocului, au arsuri de gradele unu şi doi. Două dintre ele au fost norocoase şi au ajuns la doctor. Asta pentru că una dintre iubitoarele de animale din zonă a reuşit să le prindă şi să meargă cu ele la veterinar. „De câteva zile ţine această teroare. A început pe 20 octombrie, iar până acum 10 pisici au fost rănite. Două am reuşit să le prind, unele sunt încă prin zonă, altele cred că au murit deja. Este un criminal cel care face aşa ceva. Eu cred că a aruncat intenţionat cu o substanţă pe ele şi le-a ars. Cel care a făcut aşa ceva animalelor poate comite oricând şi o crimă de om”, ne-a mărturisit Petrica Dumitrescu.

Femeia a cerut ajutorul medicului Cornel Gingăraşu, care a tratat cele două pisici. Medicul veterinar a ajuns la concluzia că pisicile au fost rănite cu apă opărită şi nu cu o substanţă caustică. „Au arsuri de gradele unu şi doi pe o singură parte a corpului. Dacă ar fi fost vorba despre o substanţă caustică, ar fi avut răni şi pe limbă sau în zona gurii, pentru că ele se spală. Pisicile au leziuni dermice profunde, pielea este foarte inflamată, îngroşată. Sunt leziuni care produc dureri foarte mari. Al doilea animal pe care l-am consultat, un motan, are şi infecţie. Au nevoie de tratament şi recuperarea este de lungă durată. Nu ştiu dacă celelalte pisici, pe care eu nu le-am văzut, vor supravieţui. Este în funcţie de fiecare rană în parte, dar dacă apare infecţia…”, ne-a explicat Cornel Gingăraşu.

Cazul a ajuns şi în atenţia unei organizaţii de protecţia animalelor. Atât reprezentanta asociaţiei, Corina Grigore, cât şi Petrica Dumitrescu vor să depună plângere la poliţie. O anchetă însă va fi foarte dificilă, pentru că este nevoie de martori care să îl indice pe vinovat. Acesta este al treilea caz, în mai puţin de trei săptămâni, de acte de cruzime la adresa animalelor.

CRUZIME fără margini | CÂINE UCIS cu o lovitură de secure - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 7328 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.