Adolescentă din Galaţi, ACCIDENTATĂ MORTAL la Cluj
Foto: Sursa foto: stiridecluj.ro

Adolescentă din Galaţi, ACCIDENTATĂ MORTAL la Cluj
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O adolescentă de 16 ani, din Galaţi, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, 12 noiembrie, în timp ce se afla în vizită la bunici, în localitatea Vâlcele, din judeţul Cluj. Fata a fost victima unui accident rutier petrecut chiar pe trecerea de pietoni.

Conform jurnaliştilor de la Turda News, fata a fost lovită de o maşină condusă de un şofer neatent. Bărbatul a încercat, se pare, să evite impactul cu o maşină care circula în faţa sa, condusă de o femeie în vârstă de 21 de ani din Alba, şi care a oprit brusc, cel mai probabil să îi acorde tinerei prioritate de trecere. Bărbatul a reuşit să evite impactul cu celălalt autoturism, dar a lovit pietonul. Conform presei locale, maşina condusă de bărbat s-a oprit la 20 de metri de trecerea de pietoni.

La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei, medicii reuşind să o resusciteze pe adolescentă. Ulterior, acesta a fost transportată, în comă, la spital, unde a pierdut însă lupta cu viaţa.

Poliţiştii clujeni au deschis în cauză un dosar penal şi urmează să stabilească cine este vinovat pentru producerea accidentului.

Citit 14347 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2016 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.