Centru integrat de servicii juridice şi contabile | Coşbuc Legal Center, o PREMIERĂ pentru Galaţi

Centru integrat de servicii juridice şi contabile | Coşbuc Legal Center, o PREMIERĂ pentru Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O premieră pentru Galaţi, Coşbuc Legal Center a luat fiinţă de numai câteva zile şi reprezintă un centru integrat de consultanţă şi servicii juridice şi contabile. Cu alte cuvinte, este un loc în care sunt oferite toate serviciile legale referitoare la executare silită şi lichidare judiciară, împreună cu cele de reprezentare juridică şi contabilitate. Până la această oră, nu mai exista aşa ceva în Galaţi. De obicei, toate aceste servicii erau dispersate: un avocat aici, un lichidator sau un executor dincolo, un contabil în altă parte. De acum, toate zecile de drumuri care trebuiau făcute, separat, la toţi aceşti experţi se reduc la unul singur, către Coşbuc Legal Center – clădirea roşie de vizavi de fostul Hotel Turist, cunoscută până acum şi sub numele de „Easy Credit”.

Cât de important este un executor judecătoresc? Foarte important! Organ de executare numit în funcţie de Ministrul Justiţiei, acesta aduce la îndeplinire obligaţia stabilită printr-un titlu executoriu ce poate fi reprezentat de o hotărâre a unei instanţe civile, comerciale sau penale, un contract de credit al unei instituţii de credit, înscrisuri autentice notariale, precum şi orice alte hotărâri sau înscrisuri care, potrivit legii, pot fi puse in executare, obligaţie care nu a fost adusă la îndeplinire de bunăvoie. La rândul său, lichidatorul judiciar este cel care „intră în joc” odată ce starea de insolvenţă a unei companii a fost constatată de organele şi instituţiile abilitate. Lichidatorul judiciar, sau administratorul judiciar, un sprijin real pentru companiile aflate în dificultate,  este cel care se ocupă de firma aflată în insolvenţă pe întreaga perioadă necesară, până la reabilitarea acesteia

La Coşbuc Legal Center, primul etaj este destinat părţii de executare silită şi consultanţei în domeniu şi găzduieşte Biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi MICU Constantin şi BADIU Florin. La etajul al doilea se află Cabinetul individual de avocatură Alexandra BADIU APOSTU, iar la etajul al treilea pot fi găsite birourile lichidatorului şi expertului contabil.

Aşadar, dacă o firmă este executată silit şi intră în lichidare, la Coşbuc Legal Center dosarul se predă de la etajul unu la trei. Sau dacă reprezinţi o companie aflată în lichidare şi ai nevoie de un avocat sau un expert contabil, urci sau cobori un etaj, după caz. Dispar drumurile bătute cu zecile în tot oraşul şi nervii aferenţi.

Programul la Coşbuc Legal Center este, de luni până vineri, între orele 8,00 şi 16,00. Sâmbăta, între aceleaşi ore, este un program special, pentru cei care au programat o întâlnire, dar şi pentru urgenţe. Programările pot fi făcute la numărul de telefon 0752.114.744 sau/ si 0236.321.822.

(P)

 

Citit 7291 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 11:22