Acum şi în Galaţi şi Brăila. TRANSFERO, călătorie în condiţii de maximă siguranţă şi confort, către şi de la aeroport

Acum şi în Galaţi şi Brăila. TRANSFERO, călătorie în condiţii de maximă siguranţă şi confort, către şi de la aeroport
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Din 1 noiembrie, reţeaua de transferuri către şi de la aeroportul Otopeni şi-a extins portofoliul şi în zona Galaţi-Brăila. Acum puteţi beneficia de un drum lipsit de griji şi din aceste două oraşe, la aceleaşi preţuri avantajoase.

Trăim în secolul vitezei, iar obiectivul Transfero este să asigure călătorii în cele mai bune condiţii de siguranţă şi confort, să ofere punctualitate şi flexibilitate.

Călătorii cât mai eficiente

Un voiaj reuşit începe chiar din momentul achiziţionării biletului de transfer! Pentru a fi la dispoziţia tuturor, am creat un sistem online eficient şi rapid de achiziţionare a biletelor, cât şi parteneriate cu agenţii de turism. Dispeceratul nostru vă stă la dispoziţie non-stop şi vă poate îndruma, la cerere, în alegerea cursei potrivite nevoilor dumneavoastră. Siguranţa deplină şi promptitudinea sunt principalele coordonate după care se ghidează echipa Transfero şi căutăm flexibilitatea în tot ceea ce facem pentru a putea mulţumi orice client şi pentru a fi cu adevărat de ajutor.

“Călătoria începe de acasă! Încercăm să le insuflăm acest aspect clienţilor noştri şi unul dintre motivele pentru care aceştia ne aleg ca parteneri de drum este faptul că încercăm permanent să le înţelegem nevoile şi apoi le îndeplinim. Avem grijă să aibă o călătorie relaxantă, lipsită de orice incident neplăcut şi avem o echipă de profesionişti ce analizează în permanenţă orarul de zbor al companiilor pentru a respecta programul fiecăruia”, a explicat Lucian Costin, fondatorul Transfero.

Flota de autocare şi microbuze de ultimă generaţie oferă cele mai noi servicii integrate disponibile în lume: TV, prize USB, WI-FI gratuit, astfel încât drumul de acasă până la aeroport să fie o plăcere.

Toate biletele, cursele şi tarifele sunt disponibile online pe www.transfero.ro sau la agenţiile de turism partenere.

Despre Transfero

Transfero este un furnizor naţional de servicii de transfer către şi de la două dintre cele mai mari aeroporturi din ţară: Otopeni şi Cluj-Napoca. Din anul 2013, pune la dispoziţia clienţilor săi călătorii lipsite de griji, la preţuri accesibile oricărui buzunar. Datorită echipei de profesionişti, aspecte precum planificarea exactă a timpului, asigurarea tuturor condiţiilor necesare pentru călătorie, precum şi cunoaşterea traseului pentru evitarea eventualelor întârzieri nu mai constituie o grijă pentru călători.

Pentru a satisface toate preferinţele şi cerinţele potenţialilor clienţi, avem un parc auto format din peste 80 de autovehicule moderne, de la microbuze Mercedes de 7, 8 sau 19 locuri până la autocare încăpătoare cu 49, 53 sau 55 de locuri. Toate acestea sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi dispun de spaţiu suficient pentru bagaje, astfel încât pasagerii să aibă parte de o călătorie plăcută din toate punctele de vedere.

Așadar, punctualitatea, inovaţia, confortul sunt completate de experienţa şi de calitatea unei echipe de şoferi în continuă dezvoltare personală şi profesională.

Transfero şi-a mărit aria prin parteneriate de lungă durată cu agenţii de turism tocmai pentru a oferi o reţea largă de achiziţionare a biletelor sau de primire a informaţiilor.

Transfero ţine şi implementează detalii care fac diferenţa între o companie oarecare şi o companie ale cărei servicii tind către perfecţiune.

(P)

Citit 27897 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 15:31