Cea de a doua ediţie a spectacolului ”Albastru e culoarea mea”

Cea de a doua ediţie a spectacolului ”Albastru e culoarea mea”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociaţia de sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi (APCA) invită publicul la cea de-a II-a ediţie a evenimentului caritabil, dedicat copiilor din APCA – „Albastru e culoarea mea”.

Evenimentul se va desfăşura pe data de 24 noiembrie (joi) de la ora 17,00 şi va fi găzduit de Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”.

Concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea terapiilor de recuperare pentru copiii cu tulburări din spectrul autismului (TSA) înscrişi în cadrul celor două centre în care asociaţia îşi desfăşoară activitatea: ”Afterschool interactiv şi creativ pentru copiii speciali” şi „Căsuţa Albastră”- Centrul de intervenţii specializate în autism - APCA Galaţi”. 

Ediţia a II-a va aduce în prim-plan nume mari ale scenei gălăţene şi nu numai. Doi prezentatori inimoşi şi carismatici - Aiurel şi Aiurica de la ProFM LiderFM, un artist desăvârşit, Claudio Russo, cu o voce minunată, semifinalist la show-ul de televiziune ”Vocea României”, Alexandra-Maria Lupoae, o tânără talent recunoscut deja, participantă la NextStar, finalistă de 3 ori la Mamaia Copiilor, premiată la importante festivaluri naţionale şi internaţionale. Vor participa şi campionii talentaţi şi multipremiaţi de la Clubul de Dans Sportiv Fantezia Galaţi, ”maeştrii de ceremonii” de la şcoala de Film şi Televiziune Galaţi-Brăila, care ne vor binedispune cu momente muzicale şi de stand-up comedy , Ansamblul Folcloric ,,Doinita Covurluiului", elevii de la Liceul de Arta "Dimitrie Cuclin", Galaţi şi Ansamblul Artistic Olympos.

Încă de la înfiinţare, în anul 2011, APCA Galaţi (primul ONG din judeţul Galaţi axat strict pe problematica autismului la copii şi tineri) şi-a propus să menţină un standard cât mai ridicat în ceea ce priveşte serviciile acordate, atât pregătirea şi cooptarea celor mai buni specialişti în echipele de intervenţie, cât şi punerea la dispoziţie a celor mai potrivite materiale educaţionale specifice reprezentând unul din obiectivele principale. Nu în ultimul rând, un alt deziderat al asociaţiei este includerea familiilor copiilor cu autism în planurile specializate de intervenţie, astfel încât părinţii să devină co-terapeuţi pentru propriii copii.

Citit 1417 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.