Victor Paul Dobre: „Fără Băsescu, PD-L ajunge în Divizia C”

Victor Paul Dobre: „Fără Băsescu, PD-L ajunge în Divizia C”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre (foto), este sceptic că preşedintele Traian Băsescu va renunţa la candidatura la alegerile prezidenţiale. „Cred că este coşmarul cel mai mare al PD-L, dacă dl Băsescu nu candidează, PD-L nu e pe teren la alegeri. E prin Divizia C”, a spus liderul liberal.

În ceea ce priveşte potenţiala candidatură a primarului Bucureştiului, Sorin Oprescu, Dobre nu o consideră o problemă sau o ameninţare pentru candidatul PNL, Crin Antonescu.

„Anul trecut, când a candidat la Primăria Bucureşti, l-a trimis pe candidatul PSD pe locul patru sau cinci. Candidatura lui Oprescu va afecta în mod direct candidatura PSD. Oprescu e de stânga. Şi, la cum merg lucrurile în ţara noastră, şansele candidatului PNL cresc”, a declarat Dobre.

În acelaşi timp, politicianul a criticat faptul că în comisia pentru modificarea legii privind alegerea preşedintelui au fost incluşi doar membrii coaliţiei PSD şi PD-L.

„Cred că alegerile prezidenţiale nu ţin doar de competenţele puterii şi trebuia discutat la nivelul întregului spectru politic. Trebuie luate măsurile de evitare a fraudelor electorale. Şi decizia de a vota fiecare în circumscripţia lui, luată în 2004, a fost benefică”, a declarat Dobre.

Liberalul consideră că, dacă se modifică numărul de semnături pentru candidatura lui Oprescu, practic îi oferă „combustibil” lui Oprescu, pe care procesele şi scandalurile legate de numărul de semnături l-au propulsat spre victoria la Primăria Capitalei.

Citit 1464 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.