Colonelul Ion Toma, NOUL ȘEF al ISU Galaţi

Colonelul Ion Toma, NOUL ȘEF al ISU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi are un nou şef. Este vorba despre colonelul Ion Toma. Acesta a participat la concursul organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, pe care l-a luat cu brio, astfel că de pe data de 1 decembrie a fost numit  inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi.

Născut la 1 iulie 1966, în localitatea Florica, judeţul  Buzău, colonelul Ion Toma este căsătorit şi are un copil. În anul 1989 a absolvit Şcoala militară de ofiţeri activi “Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Din 1989 şi până în prezent a ocupat diverse funcţii în Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Afacerilor Interne. În anul 2004, a fost numit şef serviciu I, în cadrul ISU Galaţi.

Începând din 2012, timp de doi ani, a fost adjunct al inspectorului şef al ISU Galaţi. În toată perioada sa de activitate, colonelul Toma a participat la numeroase intervenţii pe linia situaţiilor de urgenţă.

Pentru merite deosebite în activitatea desfăşurată, în anul 2010 a fost decorat cu Ordinul “Bărbăţie şi Credinţă” în grad de cavaler cu însemn pentru militari.

Citit 10412 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.