CADOURI corporate pentru angajaţi de top | Le Marche - arta de a dărui

CADOURI corporate pentru angajaţi de top | Le Marche - arta de a dărui
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Există în Galaţi un loc în care rafinamentul şi bunul-gust sunt la ele acasă şi unde se pregătesc cadourile cu suflet

Mai ales acum, în prag de sărbători, vă invităm să treceţi pragul boutique-ului Le Marche, situat pe strada Domnească, vizavi de Winmart, locul celor care ţin cu orice preţ să se facă remarcaţi prin cadourile dăruite! Aici veţi găsi tot ce trebuie pentru un cadou elegant, inedit, personal sau corporate: ceai şi cafea marca Taylors - furnizor al casei regale britanice, trufe şi praline belgiene, ciocolată artizanală cu foiţă de aur şi fructe uscate, sortimente de vinuri de Spania, Franţa, Italia, Argentina sau Noua Zeelandă.

Nu lipsesc trabucurile cubaneze, delicatese franţuzeşti, vinuri şi spumante de la celebra cramă moldovenească Chateau Vartely. Vrem să arătăm că arta confecţionării unui cadou se poate cultiva şi la Galaţi. Din respect faţă de principiile noastre de business, indiferent de bugetul alocat, colecţia Le Marche 2016 vă oferă alternativa unui cadou cu produse pentru a căror calitate nu există compromis, a declarat Corina Cosoreanu, managerul boutique-ului. Pentru cei care iubesc produsele româneşti de top, Le Marche pune la dispoziţie vinuri de Măcin, băuturi din colecţia Minima Moralia de pe Domeniul Segarcea, licori premiate şi personalizate scoase de furnizorul Casei Regale a României sau vinurile bio de Sapata. La loc de cinste e ţuica românească autentică, simplă sau cu pară sau celebra dulceaţă de lapte, cu sare de mare, migdale şi vanilie, o delicatesă semnată Casa de pe Deal.

“Crearea fiecărui cadou este o adevărată provocare pentru că avem convingerea că armonia dintre formă şi conţinut are menirea de a spune o poveste despre gusturi irepetabile, despre calitate remarcabilă, despre rafinament şi originalitate; o poveste delicioasă inspirată de cele peste 150 de sortimente de produse, foarte atent şi riguros selecţionate prin semnarea parteneriatelor cu producători din Franţa, Anglia, Scoţia, Italia, Germania, Belgia şi Danemarca”, mai spune Corina. Vin sărbătorile: fiţi unici şi oferiţi cadouri fine marca Le Marche!

(P)

Citit 5320 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 16:32