De Craciun, fii mai bun! Daruieste tichete cadou!

De Craciun, fii mai bun! Daruieste tichete cadou!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Craciunul este ocazia ideala pentru orice angajator care vrea sa-si rasplateasca angajatii pentru munca din timpul anului. Acesta este si motivul pentru care, in ultimii ani, tichetele cadou au devenit foarte populare in ambele categorii, acestea fiind o solutie simpla si eficienta de a recompensa angajatii si de a intari relatia anagajator - angajati in toate companiile si domeniile de activitate, venind la pachet cu numeroase beneficii de care se poate bucura toata lumea.

Up Romania pune la dispozitia companiilor, pe langa tichetele de masa, voucherele de vacanta, tichetele  sociale sau de cresa, si tichetele cadou Cadhoc.

Tichetele cadou Cadhoc inseamna pentru angajati putere mai mare de cumparare  avand acces la o retea de peste 55.000 de parteneri afiliati. Astfel, beneficiarii acestor tichete isi pot alege bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, telefonie mobila, electronice si electrocasnice, servicii de turism. Un serviciu apreciat de toti angajatorii este acela ca tichetele cadou pot fi personalizate cu numele angajatilor, un mesaj dedicat de sarbatori, precum si logo-ul companiei, ceea ce face distributia mult mai simpla si creste efectul acestui cadou asupra angajatilor.

Orice companie care alege sa ofere tichete cadou angajatilor cu ocazia zilelor de 8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun sau cu ocazia sarbatorilor aferente altor culte religioase in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, nu va plati contributii salariale si patronale, precum si impozitul pe venit de 16%. In plus, valorile acordate in tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual.

Incepand din  2016, tichetele cadou sunt neimpozabile atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, daca suma acordata se incadreaza in 150 de lei de persoana.

Astfel, pentru un salariat cu doi copii minori, acesta poate primi 150 de lei aferenti lui si alti 150 de lei pentru fiecare copil, ceea ce face ca acesta sa poata primi tichete cadou in valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contributii sociale si patronale. Similar, un sot si o sotie care lucreaza la aceeasi companie si au un copil minor pot primi tichete cadou in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) si 150 de lei pe care ii va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). In cazul in care familia ar avea doi copii, tichetele cadou ar putea fi in valoare de 900 de lei.

Un avantaj apreciat de angajatori este si logistica simplificata fata de oferirea cadourilor clasice.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari, Grupul Up  are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie - 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

(P)

 

Citit 2692 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2016 20:16