Anunț CALORGAL cu privire la CENTRALELE TERMICE

Anunț CALORGAL cu privire la CENTRALELE TERMICE
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Calorgal SA informează că a încheiat cu succes procedura de autorizare ISCIR pentru montarea, punerea în funcțiune, repararea și întreținerea instalațiilor de ardere și a instalațiilor de automatizare pentru cazane și sisteme de automatizare pentru centrale termice.

Aceaste cerficări permit întreprinderii noastre să efectueze totalitatea lucrărilor de mentenanță a centralelor deja instalate în unitățile bugetare din Galați și nu numai, în condițiile de competitivitate impuse de către beneficiar.

“Prin seriozitatea ofertelor și calitatea certificată a lucrărilor efectuate, vom contribui la eficientizarea costurilor aferente acestui tip de servicii pe piața zonală. În consecință, pe de o parte, asigurăm o reducere a costurilor asumate de autoritățile locale pentru exploatarea sistemelor de încălzire din unitățile publice dotate cu centrale termice iar pe de cealaltă parte, asigurăm încă o sursă de finanțare a societății publice de termoficare.

Obținerea autorizației pentru montarea, punerea în funcțiune, repararea și întreținerea instalațiilor de ardere și a înstalațiilor de automatizare pentru cazane și a sistemelor de automatizare pentru centralele termice este un pas important făcut de societatea noastră pentru a-și asigura stabilitatea financiară. Această autorizare vine la câteva zile după obținerea unei alte autorizații, în domeniul verificării ( la deschidere și închidere ), și a reparării și reglării supapelor de siguranță de până în 200 mm la presiune de sub 50 de bari, ceea ce va permite Calorgal diminuarea cheltuielilor ba chiar creșterea veniturilor societății.

Noile certificări obținute de Calorgal SA vin ca urmare a unui efort susținut de redresare a situației societății, impus de conducerea Primăriei municipiului Galați și derulat în ultimile luni, astfel încât intrarea în anul 2017 găsește societatea de termoficare într-o situație care va permite continuarea procesului de stabilizare a situației financiare și abordarea cu succes a obiectivelor de dezvoltare trasate în Consiliul Local al municipiului Galați.” a declarat Marian Alexandru, directorul general al SC Calorgal SA.

(P)

Citit 14292 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.