Şoferul camionului militar care a omorât o persoană şi a rănit alta a uitat să tragă frâna de mână

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferul autocamionului militar care a produs miercuri un accident pe DN 1 în judeţul Braşov, între Babarunca şi Cheia, în urma căruia o persoană a murit şi alta a fost rănită, a uitat să tragă frâna de mână în momentul în care a coborât din autovehicul, conform primelor constatări ale poliţiştilor.

Autocamionul fusese trimis să scoată din râpă o altă maşină a Armatei, care a fost implicată într-un accident marţi pe DN1A, transmite corespondentul NewsIn.

"Autoutilitara MApN a venit, în jurul orei 11.30, să ajute celălalt camion care s-a prăbuşit ieri (marţi - n.r.) în râpă. Şoferul a oprit în zonă şi a coborât fără să asigure corespunzător maşina, iar aceasta a luat-o la vale şi a lovit o Dacia Logan, care se afla în staţionare în coloană, în spatele autoutilitarei“, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Din cauza neglijenţei şoferului, care a lăsat maşina de câteva tone neasigurată în pantă, şi-a pierdut viaţa M. Ion, în vârstă de 59 de ani, şoferul unui autoturism Logan care a oprit în spatele camionului, iar soţia şoferului, Mariana M., de 55 de ani, a fost rănită, suferind câteva fracturi şi a fost internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Marţi, trei militari au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov după ce un autotractor cu trailer al Armatei a căzut într-o râpă. Potrivit MApN, vehiculul aparţine de Unitatea Militară 01545 Braşov, accidentul având loc în jurul orei 12.40, în zona localităţii Săcele. Autotractorul transporta un buldozer de la Brăila către UM 01545 Braşov. În apropierea localităţii Săcele, autovehiculul militar a ieşit de pe carosabil şi a acroşat copacii de pe marginea drumului. În incident au mai fost implicate două autovehicule civile, fără alte victime, potrivit MApN.

Citit 690 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.