Cine deszăpezeşte mai cu spor | Antonia Elena Popa, cetăţean model

Cine deszăpezeşte mai cu spor | Antonia Elena Popa, cetăţean model
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La doar patru anişori, gălăţeanca Antonia Elena Popa este protagonista fotografiei care, până astăzi, la ora 10,00, a acumulat cele mai multe like-uri, 135, la concursul de fotografie „Cine deszăpezeşte mai cu spor”, organizat de cotidianul „Viaţa liberă”. Prin urmare, prima diplomă de "Cetăţean model", decernată de ziarul nostru, va purta numele Antoniei-Elena.

Fotografia a fost postată în albumul special creat pe contul de Facebook al ziarului "Viaţa liberă" de către mama ei, Georgiana Popa, cu mesajul „O micuţă gospodină”. Şi nu e deloc o exagerare! Instantaneul a fost surprins în faţa blocului din Micro 21, unde îşi are apartamentul familia Popa. Mama şi bunica fetiţei au ieşit să cureţe zăpada de pe treptele blocului - tocmai pentru că bărbaţii din bloc nu au făcut acest lucru! - şi pentru că Antonia-Elena n-a vrut să stea să privească, a pus mâna pe mătură!

Mulţumim pentru fotografiile trimise şi pentru voturi şi reamintim faptul că acest concurs va fi permanentizat pe durata iernii, iar la fiecare nouă ninsoare vom pune la bătaie o nouă diplomă de "Cetăţean model" la deszăpezire.

Citit 3540 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.