Sancţiuni după DESZĂPEZIREA drumurilor. Peste o sută de ȘOFERI, amendaţi pentru viteză

Sancţiuni după DESZĂPEZIREA drumurilor. Peste o sută de ȘOFERI, amendaţi pentru viteză
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce, timp de o săptămână, radarele au şomat din cauză că şoferii nu au putut şi nici nu prea au avut pe unde să calce pedala de acceleraţie, vitezomanii au avut din nou prilejul, odată cu curăţarea drumurilor şi topirea zăpezii, să-şi forjeze motoarele şi să scoată, pentru asta, bani din buzunare pentru amenzi.

152 de conducători auto au fost depistaţi depăşind regimul legal de viteză în ultimele şapte zile şi au fost sancţionaţi, aceştia fiind "campionii" încălcărilor Codului Rutier în intervalul amintit. 51 de şoferi au plătit amendă pentru că nu au purtat centură, 32 pentru că nu aveau documentele la ei, iar 11, pentru că au făcut depăşiri neregulamentare.

Numărul total de sancţiuni aplicate în ultima săptămână pentru abateri rutiere a fost, în Galaţi, de 482, cu o valoare de aproape 104.000 de lei. 44 de şoferi au rămas fără permisele de conducere.

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale, după ce unul a fost depistat la volan în stare de ebrietate, iar celălalt, fără permis de conducere.

Citit 1828 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2017 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.