Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, se află astăzi la Galaţi
Foto: Foto: Marius Negri

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, se află astăzi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

 

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Excelenţa Sa dl Hans Klemm, se află astăzi, 31 ianuarie, într-o vizită oficială la Galaţi. Vizita are preponderent caracter economic, în agendă fiind programate întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, dar şi vizite la o serie de importante unităţi economice gălăţene.
Aceste întâlniri au fost precedate de o serie discuţii axate pe oportunităţile de dezvoltare ale mediului de afaceri, cu reprezentanţii ai administraţiei publice - Prefectură, Primărie, CJ Galaţi, precum şi ai Patronatului IMM-urilor Galaţi. Potrivit programului oficial al vizitei, Excelenţa Sa dl Hans Kelmm va face o vizită în Şantierul Naval Damen, unitate care s-a remarcat în ultimii ani prin comenzile pentru nave speciale, inclusiv din domeniul militar, dar ambasadorul american va vizita şi două alte companii gălăţene ce s-au remarcat prin rezultatele economice, Criomec SA şi Frigorex SRL.
Nu în ultimul rând, pe agenda Ambasadorului Statelor Unite, Excelenţa Sa dl Hans Klemm, se află o vizită şi la Biblioteca „V.A.Urechia”, acolo unde, de altfel, de câţiva ani, cu sprijinul ambasadei, a fost amenajat un stand special de carte - „American Corner”, dedicat literaturii şi culturii americane.
Vom reveni.

Citit 3921 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2017 10:17

3 comentarii

 • postat de Vasile
  Miercuri, 01 Februarie 2017 18:51
  89.121.153.***
  Încă mai este ambasador ??!! Acum 17ani a mai fost un ambasador , s-a schimbat ceva ? A făcut o vizita in Olanda ( pardon la Damen Galați ) . Si? Poate a venit sa ne spună si cum sa ne îmbrăcăm , ce sa mâncam , pe cine sa votam !!??
  0
  1
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 31 Ianuarie 2017 20:59
  5.13.232.***
  O stire aruncata prin zona obscura a ziarului on-line, nicio surpriza, asta e atitudinea autoritatilor galatene ......si ce se vede in jalea generala din oras! Maine daca vine Dragnea, evident degeaba pt soarta galatenilor, veti avea dimensiunea evenimentului la primul click! Ne meritam soarta!
  1
  2
  Raportează
 • postat de Teutonul
  Marți, 31 Ianuarie 2017 14:39
  109.102.92.***
  A venit Kleinn la Galati. Mare chestie!
  Trebuia întâmpinat cu stegulețe, covor roșu, nu?
  Cred că e interesat de terminalul multimodal, din comerț se scoate banul gros.
  Și de o nouă bază militara. Din 2009, parcă poligonul a intrat în inventarul NATO?
  Semne bune pentru unii.
  Apropo, nu l-a întrebat nimeni de grațiere, cam ce părere are, el le știa pe toate. De când a venit trompetă e cam rezervat.
  7
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.