Teroare în toiul nopţii | Femeie atacată de un tânăr cu probleme psihice
Foto: Foto: Marius Prisacariu

Teroare în toiul nopţii | Femeie atacată de un tânăr cu probleme psihice
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 

O femeie de 48 de ani, din judeţul Galaţi, a fost nevoită să-şi părăsească gospodăria, după ce, susţine ea, a fost victima unui atac nocturn. Indicat ca autor al agresiunii este un tânăr de circa 20 de ani, consătean cu femeia, care ar avea probleme psihice şi care ar fi fost de nenumărate ori păsuit de săteni, în ciuda faptului că ar mai fi făcut probleme. Poliţia investighează cazul.

Liliana Munteanu are 48 de ani şi locuieşte singură în casa părintească din localitatea Rogojeni. Femeia susţine că vinerea trecută, pe 27 ianuarie, s-a trezit la uşă cu un individ pe care îl cunoştea din sat, un tânăr despre care se ştie că ar avea probleme psihice. Bărbatul ar fi încercat cu furie să îi spargă uşa, ca să intre în locuinţă.

"Era în jur de orele 23.00, când am auzit bătăi în uşă. Am întrebat cine e şi mi-a zis că e o vecină, Tanţa, despre care ştiam că mai fuge de acasă, când se ceartă cu bărbatul. Am ieşit să deschid şi când colo era el, Andrei. Am închis repede uşa şi a început să lovească cu cotul în uşă. A văzut că nu o poate sparge şi a spart un geam de la casă. Atunci m-am speriat şi am sunat-o pe sora mea, spunându-i să sune la poliţie", afirmă Liliana Munteanu.

Poliţiştii din comună au venit imediat, dar nu l-au mai găsit pe atacator la faţa locului. Doar geamul spart şi femeia speriată stăteau mărturie a celor întâmplate, niciun vecin nefiind martor la incident.

Oamenii legii au constat totuşi actul de violenţă şi au deschis un dosar penal. "În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru violare de domiciliu şi distrugere, efectuându-se cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi pentru identificarea autorului", ne-a declarat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victimă a acestui incident, Liliana Munteanu a plecat de acasă şi din sat, aflându-se în prezent la sora sa, la Galaţi. Ea se teme să se întoarcă la Rogojeni, mai ales că cel pe care îl acuză de atac este în continuare liber. "Mă tem că îmi va face rău sau că va pune pe alţii să se răzbune. El a mai făcut rele prin sat, dar lumea nu l-a reclamat, pentru că ar fi bolnav şi oricum nu păţeşte nimic. Iar eu nu am niciun martor că a vrut să intre peste mine în casă!", conchide disperată femeia.

Citit 3644 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2017 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.