O masă proaspătă şi caldă, ca acasă: ”Pui la jar”, vizavi de Tribunal

O masă proaspătă şi caldă, ca acasă: ”Pui la jar”, vizavi de Tribunal
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Trăim timpuri aglomerate, fără nici o îndoială. O luăm de dimineaţa devreme, cu dusul copiilor la grădiniţă, la şcoală sau la bunici, apoi drumul spre serviciu, cu trafic serios pe neîncăpătoarele străzi ale Galaţiului, după care mulţi dintre noi au întâlniri de afaceri, şedinţe peste şedinţe, drumuri la bănci pentru diverse rate, facturi, operaţiuni, transferuri, curse pentru aprovizionarea cu marfă pentru cei care au mici afaceri etc. După care urmează luatul copiilor, poate un drum la supermarket ca să nu sufere nici frigiderul, apoi iar traficul supraaglomerat spre casă şi, într-un final, strecurăm şi socializarea cu familia sau cu prietenii – cei adevăraţi, palpabili, nu de pe Facebook. În toată această agitaţie, mai avem timp să şi mâncăm o masă adevărată, caldă? Mulţi ar spune că nu, dar variante există, iar una dintre ele este chiar în Ţiglina I, vizavi de Tribunal: „Pui la jar”. Conceptul este de tip fast-grill, relativ recent, apărut în Galaţi după fast-food-uri, dar de care se deosebeşte substanţial. Pentru că la „Pui la jar” mănânci numai produse proaspete, de calitate.

De un an şi jumătate, de când este pe piaţa Galaţiului, „Pui la jar” şi-a făcut o mulţime de clienţi fideli, prieteni chiar, care de multe ori vin tocmai din Brăila sau din Tecuci să mănânce o aripioară, o pulpă sau un piept de pui, şi nu numai. „Deviza noastră este «Calitatea primează», de aici şi ideea de a pregăti un pui proaspăt, bine rumenit, în faţa clientului, dându-i posibilitatea fiecăruia să-şi aleagă ceea ce îi place, fie că e piept, pulpă, aripioare sau ficăţei. Dar nu oferim doar pui, ci tot ce înseamnă produse la grătar: ceafă, cotlet sau coaste de porc (care sunt chiar renumite), facem şi la comandă peşte, vită, legume la grătar, cu diferite sosuri. Fiind o afacere de familie, e de la sine înţeles că fiecare membru al echipei îşi dă tot interesul să fie totul curat, proaspăt, iar clientul să fie mulţumit. Ne bucurăm să avem şi părinţi care-şi aduc copiii la «Pui la jar» ca să mănânce sănătos”, ne spune Nicoleta, administratorul fast-grill-ului „Pui la jar”.

Dar un pui bine rumenit este perfect şi pentru bunicii noştri, ori pentru doamne şi domni care ţin la siluetă şi nu vor „să pună pe ei”, sau pentru oricine vrea să mănânce în oraş ceva proaspăt şi bun, ca acasă.

Programul de la „Pui la jar” este, zilnic, de la 10,00 la 22,00. Se fac şi livrări la domiciliu sau la birou, pentru minimum 30 de lei. Comenzile se primesc la telefonul 0754.939.547.

Mai multe informaţii puteţi afla  de pe pagina de facebook Pui La Jar Galaţi - CLICK AICI.

(P)

Citit 21282 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2017 15:44