TICHETELE CADOU de PAȘTE, acces simplu pentru angajați la cadouri memorabile

TICHETELE CADOU de PAȘTE, acces simplu pentru angajați la cadouri memorabile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cu tichetul cadou Cadhoc, angajatorii vor merge la ţintă şi de acest Paşte oferind salariaţilor libertatea de a-şi alege cu adevărat cadoul mult dorit, scutind în egală măsură timp şi resurse umane alocate unui proces complex de achiziţionare, sortare, împachetare, depozitare şi distribuţie a cadourilor. Emoţia şi surpriza gestului vor fi date de posibilitatea inscripţionării tichetului cu logo-ul companiei, numele angajatului şi un mesaj de Paşte sau o urare de mulţumire.

Odată primit, tichetul Cadhoc poate fi utilizat în peste 55.000 de magazine din toată ţara, dintr-o gamă ofertantă de produse şi servicii: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, până la servicii de turism. Printre partenerii afiliaţi se află Cărtureşti, Benvenuti, Sensiblu, Dedeman, Altex, C&A, Bigotti, Meli Melo sau Marionnaud. Mai multe magazine poţi găsi pe harta partenerilor din oraşul tău.

Un alt avantaj pentru angajatori constă în faptul că pot beneficia şi de facilităţi fiscale folosind tichetele cadou pentru angajaţi. Astfel, oferite în cuantum de 150 de lei pentru fiecare angajat şi copiii acestuia, tichetele cadou sunt scutite de contribuţii salariale şi patronale, precum şi de impozitul pe venit de 16%. În plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit până la 5% din fondul de salarii.

Astfel, un salariat cu doi copii minori poate primi tichete cadou în valoare de 450 de lei pentru care compania va avea scutiri de impozit, contribuţii sociale şi patronale - 150 de lei aferenţi lui şi alţi 150 de lei pentru fiecare copil. Similar, un soţ şi o soţie, ambii angajaţi în compania ta şi care au un copil minor, pot primi tichete cadou în valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) şi 150 de lei pe care îi va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). Un salariat fără copii poate primi 150 de lei cu aceleaşi avantaje financiare.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internaţională şi solidă. Este prezentă în 17 ţări şi are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse şi servicii pentru motivarea şi fidelizarea angajaţilor, recompensarea şi stimularea vânzărilor, precum şi instrumente pentru susţinerea programelor şi proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro și comandă de Paște tichete cadou pentru salariații tăi! Toate comenzile achitate în perioada 20 martie și 14 aprilie intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

(P)

Citit 5673 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2017 17:18